Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Απαντήσεις για τον μηχανισμό τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, που αποκάλυψε ο Σκουρλέτης, ζητάει η ΝΔ

 



Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας που έστησαν τα χυδαία και φαιδρά ανώνυμα trolls των social media με μοναδικό στόχο την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός. 

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Ρωμανός σχολίασε τις αποκαλύψεις του Πάνου Σκουρλέτη για τον υπόγειο μηχανισμό που είχε στήσει η Κουμουνδούρου για να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της και που τώρα ρίχνει λάσπη σε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν τη διαφωνία τους για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και τις κινήσεις του ως πρόεδρος του κόμματος. 

«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags. Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν» γράφει ο Νίκος Ρωμανός.

Nikos Romanos
2 ώρες πριν

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags. Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν.

105
10
34


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου