Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Κασσελάκης: Ο Τάιλερ παίρνει προσωπικά τα προβλήματα στο ΕΣΥ και οι βέρες μας είναι Cartier

 


Κασσελάκης, το απόλυτο πολιτικό νούμερο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, έχει ξεπεράσει και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ένας τύπος μόνος για reality και φυσικά όχι για αρχηγός κόμματος ειδικά αντιπολίτευσης.

Το ενδιαφέρον του συζύγου του Τάιλερ Μπακμπέθ για τα προβλήματα του ΕΣΥ επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας ότι παρά τις ειρωνείες των γηγενών Ελλήνων, το παίρνει προσωπικά το ΕΣΥ.

«Ο Τάιλερ, όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Έλληνες, το παίρνει προσωπικά. Σου λέει “ρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα με τη χλιδή στη Μύκονο και να είναι αυτή η Αθήνα. Πόσο μάλλον η περιφέρεια”, είπε στον ΑΝΤ1, που προέβαλε σήμερα το β’ μέρος των δηλώσεων που έκανε στον ανταποκριτή του καναλιού στη Νέα Υόρκη.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο δράμα του, ότι κατά τη διάρκεια τις πανδημίας, με τον σύζυγό του «τραβήξαμε δύσκολες στιγμές, εκείνος δηλαδή, γιατί δούλευε τις νύχτες, είχε μία μάσκα για δύο εβδομάδες, δεν είχαν άλλον εξοπλισμό». Όταν επισκέφθηκαν τον Ευαγγελισμό, πριν 1-2 μήνες, είδαν ότι είναι προβληματική η αναλογία ασθενών και νοσηλευτών.

Παράλληλα, ανέφερε τι λέει σε όσους θεωρεί ότι τον «κυνηγάνε»: «Τους λέω κάθε φορά που μας κυνηγάνε, “ρε παιδιά καμια δωρεά στη Θεσσαλία θα κάνετε;” Τόσα χρήματα βγάζετε από εμάς…».

Όταν τον ρώτησαν για το πώς βγήκαν οι πληροφορίες ότι ο γάμος του θα γίνει στα Χάμπτονς, ο ίδιος δήλωσε άγνοια. «Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς τα βγάζουν αυτά. Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα ποιος τα βγάζει αυτά από το μυαλό του», ανέφερε.

Παράλληλα, είπε ότι είναι «με τη μεριά της Αλλαγής στην Ελλάδα, με νέες νοοτροπίες και σε όποιον αρέσει. Κάποιος πρέπει να το προσπαθήσει, αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα, είμαστε απλώς έρμαια των επιλογών του παρελθόντος».

Όταν τον ρώτησαν οι παριστάμενοι πώς μπορεί να το επικοινωνήσει αυτό, ο ίδιος είπε : «Ε καλά, υπερέκθεση δεν έχω; Έλεος πλέον».

Και κλείνοντας νομίζοντας ότι είναι σε πρωινάδικο είπε, όταν μία γυναίκα έπιασε το χέρι που φορά τη βέρα του και τον ρώτησε: «Είναι Cartier;». «Σσσσσσσσς», περιορίστηκε να απαντήσει ο Κασσελάκης, δείχνοντας ότι ο τύπος είναι για πλάκα και μόνο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου