Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Υποχείρια τραμπούκου Πολάκη η ομάδα Κασσελάκη - Πέτρος Παππάς: Θεσμικός ο Πολάκης δεν βρίζει

 


Υποχείρια του ακροαριστερού Τραμπούκου Πολάκη, όλη η ομάδα Κασσελάκη με πρώτο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συνπρόεδρος ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης, και αυτό είναι δεδομένο, αφού όλη η ομάδα Κασσελάκη, προσπαθεί να τον καλύψει.

Κάλυψη στον Πολάκη έδωσε και ο συνεργάτης του Κασσελάκη, Πέτρος Παππάς «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει ενωμένος στη βάση του. Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί. Θέτει τον εαυτό του εκτός», προειδοποίησε ο Πέτρος Παππάς με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, δείχνοντας κι αυτός με τη σειρά του την πόρτα της εξόδου σε όσους αμφισβητούν τη νέα ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης ότι το κόμμα έχει νέο πρόεδρο και πρέπει να αλλάξει, γιατί αυτή είναι η επιταγή της βάσης. Αν κάποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά, «αυτό είναι επιλογή του», συνέχισε.

Έκανε δε λόγο για «αυτοαναφορικότητα» κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «όταν κάποιος αμφισβητεί τον πρόεδρο πώς συνεχίζει και είναι σε αυτό το κόμμα; Δεν αντέχει στη λογική αυτό». «Αυτό που δεν έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εσωτερική διαμάχη, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και δεν μας πάει παρακάτω», είπε σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει ότι «από εμάς ο κόσμος θα ακούσει προτάσεις και ποιο είναι το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ». Προτάσεις, βέβαια, τις οποίες δεν βλέπει, εκτός αν ως τέτοιες θεωρείται η τοξικότητα με την οποία πορεύεται το κόμμα τα τελευταία χρόνια.

Ερωτηθείς δε για τον Παύλο Πολάκη, έκανε λόγο για «θεσμική αντιμετώπιση» των ζητημάτων. «Νομίζω έχει μια θεσμική αντιμετώπιση των θεμάτων. Δεν άκουσα κάποια υβριστική δήλωση το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη δήλωση που έκανε χτες ο κ. Δρίτσας. Έχει δικαίωμα στην άποψή του και την εκφράζει όπως κρίνει», είπε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου