Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Κασσελάκη - Ανδρουλάκη την Παρασκευή και φέρνει το θέμα των υποκλοπών για γλύψιμο ο Κασσελάκης - Ξέρει για υποκλοπές Τσίπρα;

 


Τι καίει την Μάρθα Βούρτση η αλλιώς Νίκο Ανδρουλάκη; Η υπόθεση των υποκλοπών που ο ίδιος έχει σηκώσει ψηλά χωρίς να ενημερώνει μέχρι και σήμερα τον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά.

Το νούμερο Κασσελάκης που κάνει ότι του πουν, πήγε σήμερα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κυρία Γεωργία Αδειλίνη, για να ενημερωθεί δήθεν και για τις υποκλοπές.

Ο Κασσελάκης επεσήμανε ότι κύριο θέμα της συζήτησής τους ήταν οι υποκλοπές, και θέλουμε να μάθουμε εάν γνωρίζει για τις καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τους παρακολουθούσε ο Αλέξης Τσίπρας;

 Όπως ο ίδιος ο Κασσελάκης υποστήριξε «εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ενώ συμφωνήσαμε να βοηθήσουμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης.», και αυτό ήταν γλύψιμο για τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, προσπαθώντας να επιβιώσει πολιτικά όπως και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, και δήθεν εξέφρασε τις ανησυχίες του και για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα ενώ τόνισε ότι  η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή ανεξάρτητη δικαιοσύνη. «Στηρίζουμε τους έντιμους δικαστές».

Όλοι λένε ότι την Παρασκευή ο Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον Ανδρουλάκη για την ίδρυση νέου κόμματος που θα ηγούνται δύο παλτά, και οι κεντρώοι είναι έτοιμοι να φύγουν απο το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη το γραφείο του κ. Κασσελάκη απηύθυνε επισήμως στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη πρόσκληση σε συνάντηση. Πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάντηση στην οποία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ανταποκριθεί, ανέφεραν οι ίδιες πηγές τη Δευτέρα, και γελάει ο κόσμος για την συνάντηση κορυφής.

Ο καταστροφικός και επικίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, από το εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα, έστειλε μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για πολιτική συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αν όχι στην κεντρική πολιτική σκηνή, τουλάχιστον στις ευρωεκλογές του 2024. Αντίστοιχα και ο αδερφός του, ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου, υπογράμμισε πριν λίγες μέρες πως ο Στέφανος Κασσελάκης «φέρνει φρέσκο αέρα».

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει δηλώσει ότι εκτιμά πως υπάρχει πάρα πολύ εύφορο έδαφος για συνεργασία στη βάση μεταξύ των δύο κομμάτων, ενώ, ανάλογες τοποθετήσεις έχει πραγματοποιήσει ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Πρώτος τον χορό όμως της σύμπλευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σέρνει ο Χρήστος Σπίρτζης γιατί φοβάται ότι τελειώνει πολιτικά. «ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ οφείλουν να ομοιογενοποιηθούν», δήλωσε ο τελειωμένος ακροαριστερός θαυμαστής του Βελουχιώτη.

Τις προηγούμενες μέρες είχε τονίσει πως «επεσήμανα την ανάγκη για μία πολύ στενή συνεργασία και συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Από εκεί και πέρα εάν τα δύο κόμματα δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν σε μεγάλα βήματα προκειμένου να ικανοποιήσουν το μήνυμα που εστάλη από τον προοδευτικό κόσμο της χώρας στον β’ γύρο, είναι άξια της μοίρας τους» είπε ο Σπίρτζης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου