Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Τα μεγάλα "μυαλά" αυτών που πήγαν να διαλύσουν την χώρα συνασπίζονται, τρομάζοντας τον κόσμο και μόνο στην ιδέα

 


Τρέμει ο κόσμος στην ιδέα ότι δύο αποτυχημένοι και καταστροφικοί πρώην πρωθυπουργοί θα συνασπιστούν για το καλό της αριστεράς.

Ανησυχία έπιασε όσους άκουσαν ότι είχαν δείπνο στο Στρασβούργο ο αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με τη συνάντηση αναπόφευκτα να σχετίζεται με το μήνυμα για συσπείρωση των λεγόμενων προοδευτικών δυνάμεων, κάτι που προσπαθούν να κάνουν δύο πλέον ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για την χώρα.

Λίγες μέρες πριν, όπως γράφουν τα ΝΕΑ, ο Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν στο Στρασβούργο για το Συμβούλιο της Ευρώπης μαζί με άλλους συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Κύπρο και μαζί, στην παρθενική του εμφάνιση, με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Οι δυο αποτυχημένοι πρώην πρωθυπουργοί δεν συναντήθηκαν μόνο στις κοινές συναθροίσεις των Ελλήνων συμμετεχόντων στο Συμβούλιο, με επίσημες προσκλήσεις σε επίσημα δείπνα, αλλά εθεάθησαν στο ίδιο τραπέζι, σε μια συζήτηση για δύο, και εμφανέστατα για να συζητηθεί αυτή η συνάντηση που ανατρίχιασε τους Έλληνες πολίτες.

Τώρα τι συζήτησαν, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ενδιαφέρει του πολίτες και ειδικά τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση σοβαρός που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ να στηρίξει μια μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ακόμα χειρότερα να στηριχθεί μια πολιτική κίνηση που θα ηγούνται δύο αποδεδειγμένα πρώην αποτυχημένοι πολιτικοί, και επικίνδυνοι για την Ελλάδα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου