Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Αντιεξουσιαστές έκαψαν σχολικό λεωφορείο, αμάξια αθώων πολιτών, τραυμάτισαν αστυνομικό και δεν έγινε μία προσαγωγή


 

Για άλλη μία φορά ακροαριστεροί κακοποιοί δρουν ανεξέλεγκτα χωρίς να τους πειράξει κανένας.

Τι και ένα η ρίψη μολότοφ είναι κακούργημα, κανένας δεν έχει παραπεμφθεί γιαυτό γιατί απλά δεν γίνονται συλλήψεις.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν για ακόμα μία φορά τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μετά την εκκένωση κατάληψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Όλα ξεκίνησαν περίπου 01:00 ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν μια ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστών βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και άρχισαν να ρίχνουν βροχή από μολότοφ στη διμοιρία που υπήρχε στο σημείο με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά.





Οι μολότοφ επισημαίνουμε ότι βρίσκονταν μέσα στο πανεπιστήμιο και ήταν φυλαγμένες δείχνοντας ότι δεν γίνεται κανένας έλεγχος.

Ένα αυτοκίνητο αθώου πολίτη που το είχε παρκάρει στην Ούλωφ Πάλμε καταστράφηκε, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε δύο ακόμη. Οι ακροαριστεροί κακοποιοί έκαψαν και ένα σχολικό λεωφορείο.

Πολίτες που έβλεπαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από ανεξέλεγκτους ακροαριστερούς κακοποιούς έτρεχαν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους.

Λίγη ώρα αργότερα τα άτομα εξαφανίστηκαν μπαίνοντας και πάλι ανενόχλητοι στην Πολυτεχνειούπολη.

Το ανησυχητικό είναι ότι δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή από αυτά τα 100 άτομα, και φυσικά ούτε μία σύλληψη παρά τα κακουργήματα που είχαν διαπραχθεί.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου