Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Επίθεση Πολάκη και στον Σκουρλέτη

 


Χρέη αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί ο ακροαριστερός τραμπούκος και θαυμαστής του Άρη Βελουχιώτη Παύλος Πολάκης.

Μετά την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να δρομολογηθεί η διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η ώρα ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης να δείξει την πόρτα εξόδου και στον Πάνο Σκουρλέτη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τη Φαίη Μαυραγάνη αναφέρθηκε στον Πολάκη κάνοντας λόγο για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας. «Είπε κανείς γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στο θέμα της πανδημίας, που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά καρφώνοντας τον ψεκασμένο.

Λίγο μετά το μεσημέρι ακολούθησε η οργισμένη απάντηση του Παύλου Πολάκη μέσω facebook

Ο Πολάκης αποκάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;» συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου