Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ο Κασσελάκης νομίζει τώρα ότι είναι η μετενσάρκωση του Ανδρέα Παπανδρέου και έρχεται νέο 1981

 


Τι ψηφίσατε ρε σατανάδες του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό είναι μεγαλύτερο νούμερο απο τον Αλέξη Τσίπρα και έχει καβαλήσει καλάμι χωρίς λόγο παρά το ότι ξεφτιλίζεται συνέχεια.

Αναφορές στο 1981 και τον Ανδρέα Παπανδρέου είχε ομιλία του, Στέφανου Κασσελάκη, προς τους λίγους ομογενείς στη Νέα Υόρκη, που κατάφεραν να του μαζέψουν.

Αυτό που ανησύχησε τον κόσμο που τον άκουγε και όσους τον ψήφισαν εδώ, είναι το ότι του έχει γυρίσει τώρα το μυαλό και νομίζει ότι είναι μετενσάρκωση του Ανδρέα Παπανδρέου και θα γίνει ένα νέο 1981.

«Έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981, να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά ο Κασσελάκης,  στην Αστόρια, και έκανε αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Είχαμε τη δεκαετία του 80 τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος ήταν ένα πρότυπο για μένα, αλλά δεν παύει να ήταν γιος του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εννοείται αντισυστημικός και κράτησε 2,5 εκατ. Έλληνες εν μέσω κρίσης στο σύστημα υγείας, που ήταν ανασφάλιστοι. Τους έδωσε ζωή. Πρέπει να χειροκροτήσουμε τον Αλέξη» είπε και έκανε τους Έλληνες και γελάνε με την κατάντια του.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου