Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Τζάκρη - Αποστολάκης τα καβαλημένα καλάμια του Στέφανου Κασσελάκη

 


Θεοδώρα Τζάκρη και Ευάγγελος Αποστολάκης, προκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του σε κάθε τους τοποθέτηση, και δείχνουν ότι έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ νομίζοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης, ο Πολάκης, η Τζάκρη, και ο Αποστολάκης.

Απειλές, εκτόξευσε και πάλι ο Αποστολάκης στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , να αποδεχτούν τις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη και να βάλουν νερό στο κρασί τους οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν δεν θέλουν να αποδεχτούν τον Στέφανο Κασσελάκη και ας μη είναι ικανός. 

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης έκανε έκκληση για ενότητα απειλώντας και επισήμανε ότι, δεδομένων των κακών αποτελεσμάτων, κάτι πρέπει να αλλάξει. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση που περνάει το κόμμα και ξεκινάει από το γεγονός ότι το μεγάλο κομμάτι ή τουλάχιστον ένα κομμάτι μέσα στο κόμμα δεν δέχεται το γεγονός ότι ο κ. Κασελάκης επελέγη σαν πρόεδρος του κόμματος με μια τόσο μεγάλη διαφορά από ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου των μελών. Φτάσαμε τους 150.000 ψηφοφόρους (135.000 ήταν αλλά δεν το κάνουμε θέμα και οι 75.000 ψήφισαν Κασσελάκη). Ωστόσο από εκεί και μετά όλοι καταλαβαίνουμε και όλοι ξέρουν και έχει διαπιστωθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε αυτό το κόμμα και αυτό φάνηκε από τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις. Κάτι δεν πάει καλά, άρα κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί όταν μας συμφέρει το αποτέλεσμα να το δεχόμαστε και όταν δεν μας συμφέρει να το απορρίπτουμε» είπε στην ΕΡΤ.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι αν δεν γίνουν συμβιβασμοί το κόμμα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ξεκίνησε συγκρουσιακά τη θητεία του ως πρόεδρος. Αντίθετα, είπε, προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση και να κρατήσει ενωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν περισσεύει κανένας. «Η διάσπαση δεν είναι ένα ενδεχόμενο που συζητάμε. Αυτό που συζητάμε είναι να γίνει ό,τι προσπάθεια μπορεί να γίνει, να κινηθούμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση και αυτοί που έχουν διαφορετικές απόψεις να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους για να βρούμε μία λύση, να συγκροτηθούν τα όργανα, να προχωρήσει το κόμμα». 

Ο Αποστολάκης απέδωσε τις εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε η εκλογή του σε ανεμοζάλη λόγω της αποτελεσματικής χρήσης των social media και άφησε αιχμές για όσους δεν μπορούν να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα, και ας γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όταν κάποιος έρχεται και σε 15 – 20 μέρες κάνει αυτή την πορεία, πείθει τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να τον ψηφίσουν, χρησιμοποιώντας μάλιστα όχι τόσο τα ορθόδοξα μιντιακά συστήματα αλλά τα social media δημιουργεί μια ανεμοζάλη. Είναι δύσκολο λοιπόν κάποιος να δεχθεί και να καταπιεί ότι αυτό έγινε τόσο γρήγορα και ότι υπάρχει ένας πρόεδρος που δεν το περιμέναμε από πουθενά». 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου