Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Γελάει ο κόσμος με την "μόρφωση" της Θεοδώρας Τζάκρη μπέρδεψε τον Ιώβ με τον Ιωνά για να αποθεώσει τον Κασσελάκη


 

Η Τζάκρη στον Σκάι λέει  πως ο Κασσελακης είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο που δεν έχει υπάρξει στη χώρα και πως έκανε πιο πολύ υπομονή από όσα ακούει από τους συντρόφους του και από τον Ιώβ στην κοιλιά του κητους.. 

Άστο ρε Τζάκρη, ούτε θρησκευτικά...Τον Ιωνά κατάπιε το κήτος μανταμ και όχι τον Ιώβ παράτα μας!!

Το λεκτικό ολίσθημα στην προσπάθειά της Θεοδώρας Τζάκρη να αποθεώσει τον Στέφανο Κασσελάκη για την υπομονή του μπροστά στις επιθέσεις που δέχεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μπλέκοντας την υπομονή του Ιώβ και τον Ιωνά που βρέθηκε στην κοιλιά του κήτους, προκάλεσε για ακόμα μία φορά γέλιο.

Με την Τζάκρη γελάει ο κόσμος, και το ότι την έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης απαραίτητη για τον ΣΥΡΙΖΑ, την έχει κάνει να τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία μήπως και επιβιώσει πολιτικά.

Η μόρφωση της όμως δεν την αφήνει να απογειώσει την προσωπολατρεία στον Κασσελάκη, και κατάφερε να μπερδέψει την υπομονή του Ιώβ με την παραμονή του... Ιωνά για τρεις ημέρες στην κοιλιά του κήτους προκειμένου να αποθεώσει την, κατά την ίδια, ανεξάντλητη «υπομονή» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και με αποτέλεσμα να γελάει πάλι η Ελλάδα μαζί της.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την αρχή που μιλούσε πρόσφερε γέλιο σε όσους την άκουγαν αφού μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «πολιτικό κεφάλαιο» τον Στέφανο Κασσελάκη που «δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα» προσθέτοντας ότι «δεν είναι χαλαρός πρόεδρος, είναι ορμητικός αλλά ταυτόχρονα σώφρων και προσηλωμένος στο μεγάλο γήπεδο για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου