Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ο Βελόπουλος κοντράρει στα ίσια την ακροδεξιά ζητάει εξεταστικές μέχρι και για τα εμβόλια

 


Γελάει ο κόσμος, και παράλληλα θλίβεται, που πληρώνει τους ότι να΄ναι μέσα στην βουλή, που δεν προσφέρουν τίποτα στην χώρα και στους Έλληνες, παρά μόνο γέλιο και οργή για την ύπαρξη τους στην πολιτική.

Τα τέσσερα χρόνια που έχουμε μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα παρατράγουδα της Ελληνικής Λύσης, της ΝΙΚΗΣ, των Σπαρτιατών, της Πλεύσης Ελευθερίας και το διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανησυχεί για τα νέα κόμματα που εκπροσωπούν την ακροδεξιά και τους ψεκασμένους, και τα δίνει όλα για να ξεχωρίσει και να φανεί περισσότερο.

Το ζητούμενο για τον γραφικό ταχυδρόμο του Ιησού που δήθεν με μία αλοιφή του θα νικούσε τον κορονοιό, είναι να ξεπεράσει σε φαιδρότητα και γραφικότητα τον Βασίλη Στίγκα και τον Δημήτρη Νατσιό, διεκδικώντας τον πατριωτικό χώρο. 

Για να δείξει ότι είναι γραφικότερος όλων, άρα και εκφραστής των ψεκασμένων και των ακροδεξιών, αμέσως κατέθεσε προτάσεις για πέντε εξεταστικές επιτροπές, για το πρώτο εξάμηνο του ‘15, τις τραγωδίες στο Μάτι και τα Τέμπη, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα εμβόλια που από την αρχή ήταν εναντίον και προσπαθούσε να εξαπατήσει τον κόσμο για να "γιατρευτεί" δήθεν με τις αλοιφές του.

Ο Βελόπουλος ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι ο πατριωτικός χώρος και προσέθεσε: “Η κίνηση από την πλευρά της Ελληνικής Λύσης δεν απευθύνεται στην κυβέρνηση αλλά προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Νίκης και των Σπαρτιατών. Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν ή δεν θα τους αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου... Το μόνο πατριωτικό λαϊκό κόμμα της Βουλής απέδειξε ποιο είναι".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου