Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Έχουμε να ακούσουμε! Νατσιός: Πρότεινε να διδάσκεται «αγωγή της αγνότητας» στα σχολεία

 


Πληρώνουμε αχρείαστα για την κοινωνία και την χώρα πολιτικά στελέχη παρακμιακών κομμάτων.

Τι είπε, όμως, ο κ. Νατσιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη; Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι «το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο. Εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας».

Παράλληλα, πρότεινε να εισαχθεί στη διδασκαλία των παιδιών, από το Δημοτικό κιόλας, η «αγωγή της αγνότητας», μέσα από την οποία θα εκθειάζεται, όπως υπογράμμισε, ο θεσμός της οικογένειας. 

«Η αγνότητα τι σχέση έχει με την οικογένεια; Μπορεί οικογενειάρχες άνθρωποι να είναι ταυτόχρονα υπερδραστήριοι σεξουαλικά» παρατήρησαν οι δημοσιογράφοι, ωστόσο ο κ. Νατσιός επέμεινε: «Για το Δημοτικό μιλάω... Να διδάσκουμε την αρετή της αγνότητας, πειράζει; Είναι κακό;».

Μάλιστα, συνέχισε την σκέψη του, ζητώντας, μεταξύ άλλων, «να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους της λογοτεχνίας μας... Είναι κείμενα αγνότητας, γλυκαίνουν την ψυχή των παιδιών... Να δείξουμε στα παιδιά και κάτι άλλο, μια αγωγή της προσοχής, να προβάλλουμε τον ιερό θεσμό της οικογένειας».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου