Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ο Τσίπρας δηλώνει περήφανος που γέμισε την Ελλάδα μετανάστες

 


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο αδίστακτος και επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας, έφτασε στο σημείο να δηλώσει υπερήφανος για τα όσα έγιναν το 2015, που φόρτωσε την Ελλάδα με πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες σε βάρος των Ελλώνων, ενώ δεν βρήκε λόγο να υπερασπιστεί την Κατερίνα Σακελλαροπούλου που δέχθηκε επίθεση από την ακροαριστερή προκλητική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλλαξε γραμμή η χώρα. Είμαι πολύ περήφανος που το 2015-2016 -που πλήρωσα το εθνικό κόστος- και πέρασαν δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες από την Ελλάδα, οι ίδιοι άνθρωποι του Λιμενικού, τα ίδια παιδιά, έσωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από τη θάλασσα», είπε ο Τσίπρας χωρίς ίχνος μετάνοιας και ντροπής.

Στο ερώτημα αν έχει δικαίωμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να επισκέπτεται την Καλαμάτα και τις επιχειρήσεις, διάσωσης και τους διασωθέντες, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «προφανώς και έχει δικαίωμα» και μάλιστα ότι ήταν και υποχρέωση της να είναι εκεί. «Αν φτάσουμε στο σημείο σε μια κοινωνία να θεωρούμε ότι νέοι άνθρωποι δεν έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να ασκήσουν κριτική στην εξουσία τότε αυτή η χώρα δεν θα έχει σφυγμό. Θεωρώ ότι ήταν ένα υγιές περιστατικό όπως και υγιής ήταν και η αντίδραση της ΠτΔ που πήγε και τους μίλησε», σχολίασε χωρίς ίχνος σοβαρότητας.

Πρόσθεσε, ότι η αντίδραση των νέων να κάνουν κριτική στην εξουσία, όχι μόνο στην πρόεδρο, αλλά και στον ίδιο και σε όλους, είναι υγιής αντίδραση. «Δεν υπήρξε προπηλακισμός, υπήρξε συζήτηση, και απάντηση με ωραίο τρόπο μάλιστα από την ΠτΔ» ανέφερε για τους ακροαριστερούς στημένους της νεολαίας του, που κουνούσαν το δάχτυλο στην ΠτΔ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου