Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Πρώτα η κονόμα για την Μποφίλου, μετά ο άνθρωπος και το πένθος

 


Η Μποφίλιου εκτός από τραγουδίστρια και "επαναστάτρια" με γεμάτη τσέπη, είναι και μεγάλη υποκρίτρια, αφού όταν έχουμε να κάνουμε με μπικικίνια δεν είμαστε για τον άνθρωπο είμαστε για το πώς θα κονομήσουμε.

Αρχνητικά σχολιάστηκε ειδικά και από συντρόφους της στο Twitter το γεγονός ότι η Νατάσα Μποφίλιου δεν ακύρωσε τη συναυλία που είχε προγραμματίστεί χθες, Πέμπτη 15 Ιουνίου, δεύτερη ημέρα του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου που συνέβη σε διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Πύλου. 

Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση έγινε κανονικά στο θέατρο Νέας Ιωνίας, στον Βόλο, με την τραγουδίστρια να δηλώνει για να δικαιολογήσει γιατί εμφανίστηκε να τα αρπάξει: «Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής». 

Στη συνέχεια, ανέφερε και άλλα για να μην εκτεθεί περισσότερο: «Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε».

Στο τέλος, κατέληξε, δηλώνοντας: «Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» εννοεί να βγάλει κανένα φράγκο. 

Η κίνηση της τραγουδίστριας "είμαστε με τον άνθρωπο όποτε μας συμφέρει", δεν ήταν αρεστή από όλους, καθώς εμφανίστηκαν στο Twitter σχόλια, όπως «κομμουνιστές είμαστε, όχι ηλίθιοι», αφήνοντας υπόνοιες για την επιλογή της να ανεβεί στη σκηνή. 

Πολλοί καλλιτέχνες που είχαν προγραμματισμένες εμφανίσεις και είναι τιμή τους, τις ακύρωσαν λόγω του τριήμερου πένθους. Να υπενθυμίσουμε ότι και η συναυλία-αφιέρωμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στο Καλλιμάρμαρο δεν ακυρώθηκε ποτέ, αλλά εδώ υπάρχει δικαιολογία ότι ήταν τελευταία στιγμή η ανακοίνωση για το τριήμερο πένθος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου