Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Χυδαιότητα από Τσίπρα κατά της κοινωνίας : «Μπορεί να μην τη νοιάζει που πνίγονται άνθρωποι»




Προκλητικός και αδίστακτος μετά που αποκάλεσε "Τουρκική μειονότητα" την μουσουλμανική, πήγε στην τραγωδία της Πύλου και κατηγόρησε τους Έλληνες ότι δεν τους ενδιαφέρει που πνίγονται άνθρωποι.

Ο Αλέξης Τσίπρας τα έβαλε με την κοινωνία υποστηρίζοντας πως αυτή η άποψη είναι πλειοψηφική καθώς και ότι δεν τη νοιάζει αν πνίγονται άνθρωποι.

Είπε ο αδίστακτος και προκλητικός «Μπορεί στην κοινωνία να αρέσει αυτή η γραμμή, να μην τη νοιάζει τι γίνεται, εγώ έχω άλλη άποψη» χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες αδιάφορους, ενώ ο ίδιος είναι ευαίσθητος.

Για να προκαλέσει περισσότερο τους πολίτες είπε πως η πλειοψηφία έχει κινείται με ρατσιστικά κριτήρια. Ο διάλογος χαρακτηριστικός 

Δημοσιογράφος: Πιστεύετε πως είναι πλειοψηφική αυτή η άποψη;

Τσίπρας: Αν δεν είναι τείνει να γίνει, δεν έχω κάνει μετρήσεις, αλλά πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια φάση υποχώρησης αξιών. Και πιστεύω πως αν δεν είναι πλειοψηφική σίγουρα είναι ισχυρή στην ελληνική κοινωνία. Και πιστεύω πως είναι λάθος και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την αντίληψη αυτή των ανθρώπων, διότι ξέρετε στη χώρα μας έχουν έρθει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και έγιναν νοικοκυραίοι, φτιάξανε σπίτια κάνανε δουλειές, στηρίξανε την ελληνική οικονομία, στηρίξανε την ελληνική κοινωνία. Έχουμε παραδείγματα ανθρώπων που έγιναν πιο Έλληνες από τους Έλληνες και είμαστε περήφανοι γι αυτούς. Αρα αυτές οι ρατσιστικές προσεγγίσεις και αυτά τα στερεότυπα είναι λάθος.

Υποστηρίξει μάλιστα ο χυδαίος ανθέλληνας πολιτικός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πως η κοινωνία ήταν διαφορετική όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αφού τότε όλοι μιλούσαν για την ανθρωπιά της Ελλάδας και εννοεί όταν γέμιζε τα κέντρα φιλοξενίας, και όλη την Ελλάδα σε βάρος της χώρας και των πολιτών, με πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες, για να κονομάνε οι ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Με λίγα λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα η κοινωνία δηλαδή οι Έλληνες πολίτες, είναι αδιάφοροι και ρατσιστές, και είναι ένας ακόμα λόγος να τον τελειώσουν οι πολίτες στις 25 Ιουνίου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου