Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Γεροβασίλη απειλεί ότι θα φορολογήσει τους φίλους της Ν.Δ. αλλά κάνει την κότα δεν λέει ονόματα

 


Η Όλγα Γεροβασίλη μας έχει συνηθίσει στην ακροαριστερή θρασύτητα και φαιδρότητα.

Σήμερα ήταν μιά τέτοια ημέρα που απείλησε ευθέως τους φίλους της Ν.Δ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους φορολογήσει.

Όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να εξηγήσει και να ονοματίσει τους «φίλους» της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε φαιδρότατα την σιγή

«Ποιοι είναι οι φίλοι; Και εσείς ποιους θα φορολογήσετε;» ρωτήθηκε η πρώην καθεστωτική και ακροαριστερή υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ και αρχικά απάντησε γενικόλογα «τους παραγωγούς και τις εταιρείες ενέργειας».

«Πού θα πάτε; Στον Μυτιληναίο θα πάτε;» συνέχισε να ρωτάει ο Δημήτρης Οικονόμου με την Όλγα Γεροβασίλη να απαντά με ένα φαιδρό ακροαριστερό χαμόγελο και τη φράση «οι Έλληνες δεν έχουν εταιρείες».

«Να μας τα πείτε αυτά; Θέλω να ακούσω ποιους επιχειρηματίες; Έχετε υποσχεθεί χρόνια ότι θα πείτε ονόματα. Το έλεγε παλιά ο κ. Δραγασάκης, το ξέχασε μάλλον» συνέχισε το «πρέσινγκ» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με την κυρία Γεροβασίλη να «ανακρούει πρύμναν» και να λέει «εμείς καταγγέλουμε τη ΝΔ που ασκεί αυτή την πολιτική». «Είπατε τους φίλους της» επέμεινε ο Δημήτρης Οικονόμου με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει την τακτική «άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε».

«Οι εταιρείες θέλουν να κερδίσουν. Η συζήτηση είναι τι κάνει το κράτος» είπε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία στη νέα ερώτηση «ποιους θέλει να ευνοήσει η ΝΔ;» επέστρεψε στη λογική «η ΝΔ είναι το πρόβλημά μας το κατανοείτε;».

«Οι επιχειρηματίες κάνουν τη δουλειά τους Ποια πολιτική ακολουθεί το κράτος έχει σημασία» συνέχισε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μολονότι απάντησε «προφανώς» στην παρατήρηση ότι «τα λεφτά που λέτε θα τα πάρετε από τους επιχειρηματίες» όταν ρωτήθηκε ξανά «ποιοι είναι αυτοί, το ξέρουμε;» επέλεξε για τρίτη φορά το «στρίβειν δια του αρραβώνος»: «Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν γνωρίζετε ποιοι έχουν τα διυλιστήρια στη χώρα και ποιοι είναι οι παραγωγοί ενέργειας, θα κοροϊδευόμαστε τώρα;»

Παρακολουθήστε φαιδρότητα :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου