Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Πείτε στην Σολωμού ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο τα ζώα να ταξιδεύουν με βιβλιάριο υγείας

 


Νέα προσπάθεια ηθοποιού που θέλει να διαβάλει την αεροπορική εταιρία επειδή δεν έγινε το χατήρι της, και απορούμε πώς η αεροπορική εταιρία δεν έχει αρχίσει τις μηνύσεις για δυσφήμηση.

Μετά την Ζέτα Μακρυπούλια που θεώρησε σωστό να πάει τουαλέτα 3 λεπτά πρίν κλείσει η επιβίβαση, και η εταιρία Sky Express σωστά δεν την άφησε να επιβιβαστεί σεβόμενη τους εποβάτες της που ήταν στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα η ηθοποιός  να κάνει story για να την διαβάλλει στα social, εμφανίστηκε τώρα και η Μαρία Σολωμού που ήθελε και αυτή να βάλουν στης άκρη τους αεροπορικούς κανονισμούς για να την αφήσουν να μπεί στο αεροπλάνο.

Μετά τον «σάλο» που προκλήθηκε στο Twitter και το κράξιμο που έφαγε η Μακρυπούλια για το θράσος της, η Μαρία Σολωμού ήρθε και αυτή να κάνει δήλωση με  θράσος στo Instagram και να ξεκινήσει δεύτερο «γύρο» αντιδράσεων την πλατφόρμα.

Η ηθοποιός είπε ότι θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν πολύ σωστά όπως γίνεται παγκόσμια το βιβλιάριό του, κάτι που δεν ήξερε ότι είναι απαραίτητο, και γιαυτό φταίει η ίδια γιατί όσοι έχουμε κατοικίδια το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Το θράσος δε της ηθοποιού φάνηκε από το «Τους είπα δεν με ξέρετε;», τύπου ξέρεις ποια είμαι εγώ;;;;; Και αυτό τι πάει να πει;;;;;;; Μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ταξιδεύει με τον σκύλο του στο αεροπλάνο του με το βιβλιάριο υγείας του σκύλου του!! Εσύ ποια είσαι;;;;;

Έλα ρε σοβαρά δεν την ήξεραν την Σολωμού; Πώς τόλμησαν;

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά η ηθοποιός 

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε, λέγοντας: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω. Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

Το βίντεο με το ξέσπασμα της Σολωμού προβλήθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές και αμέσως έγινε trend στο Twitter.

Σωρεία ανθρώπων σχολίασαν ότι η προϋπόθεση να έχει κανείς μαζί με το σκύλο και το βιβλιάριό του είναι κάτι που το ξέρει και η «κουτσή Μαρία»,.

Πολλοί ενοχλήθηκαν δε, από την ατάκα της ηθοποιού, όταν είπε «Τους είπα δεν με ξέρετε;».

«Έλα ρε σοβαρά δεν την ήξεραν την Σολωμού; Πώς τόλμησαν;», «Άντε με όλες τις ψωνάρες που θέλουν να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Είναι κανόνες ασφαλείας που ισχύουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους επιβάτες Και οι διάσημοι απειλούν με στορι τις εταιρείες; Αυτό μας είπε τώρα η Σολωμού» γράφουν μερικά από τα σχόλια.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου