Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Αυτό το ντιμπέιτ θα κρίνει ποιος κάνει για αξιωματική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ

 


Κανένας σοβαρός πολιτικός που σέβεται τον πολίτη δεν θα έκανε ένα ντιμπέιτ με ένα φαιδρό, ψεύτη, λαοπλάνο, αδίστακτο απατεώνα όπως ο Τσίπρας, οπότε ένα ντιμπέιτ για δύο δεν παίζει με το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο προηγούμενο ντιμπέιτ που άλλα ρωτούσαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη, και αυτοί έκαναν επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που πλήρωσε στις εκλογές ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης που δεν κατάφερε να πάρει ότι έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άποψη μας δεν χρειάζεται ακόμα ένα τέτοιο ντιμπέιτ όπως το προηγούμενο, αλλά αυτό το ντιμπέιτ θα κρίνει ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε αυτό το ντιμπέιντ, ο Τσίπρας θα πρέπει να πείσει τον κόσμο γιατί να παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο Ανδρουλάκης, δηλαδή να πείσει τον κόσμο γιατί να γίνει αυτός και το ΠΑΣΟΚ, αξιωματική αντιπολίτευση.

Εάν η κουβέντα πάει πάλι σε παρακολουθήσεις, σε επιθέσεις στον Μητσοτάκη, χωρίς να λένε ποιος είναι καλύτερος από τους δύο ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ να τερματίσει δεύτερος, τότε θα τους καταδικάσει και τους δύο ο ελληνικός λαός.

15 Ιουνίου λοιπόν το νέο ντιμπέιτ με τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς, χωρίς να υπολογίζουμε τους Βελόπουλο - Κουτσούμπα που είναι στον κόσμο τους και θα δούμε τι θα γίνει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου