Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ο φαιδρός Σπίρτζης αναφέρει τους ψηφοφόρους παραπλανημένους και εξαγορασμένους

 


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του Χρήστου Σπίρτζη, ακροαριστερού θαυμαστή του παιδεραστή, κακοποιού δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη.

Προσπαθεί το ακροαριστερό τίποτα σε κάθε του εμφάνιση, να υποτιμήσει τους πολίτες που ψήφισαν στις 21 Μαΐου χαρακτηρίζοντάς τους… παραπλανημένους και άτομα που δεν κατάλαβαν τι έκαναν επηρεασμένοι από προπαγάνδες, Covid και όποια άλλη αθλιότητα και χυδαιότητα έχουν σκεφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα το καινούργιο από το στόμα του ακροαριστερού Σπίρτζη είναι ότι οι ψηφοφόροι είναι και εξαγορασμένοι, μάλλον επηρεασμένος από την προσπάθεια εξαγορά ψήφων στην Καρδίτσα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, που συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής του Τσίπρα.

 Ως εξαγορασμένους θεωρεί ο φαιδρός Χρήστος Σπίρτζης, τους πολίτες της χώρας. επειδή ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

Ο Σπίρτζης μεταφέρει όσα του λέει ο Τσίπρας και εμφανίσθηκε σε τηλεοπτικό πάνελ κάνοντας λόγο το φαιδρό νούμερο για εξαγορά ψήφων. Μάλιστα μίλησε για… τιμοκατάλογο που κυκλοφορεί σε περιοχές όπου η Νέα Δημοκρατία ήρθε πρώτη.

Άλλος όμως συνελήφθη και είναι αυτός που πλήρωνε για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, και αυτός είναι στην Καρδίτσα υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έστελνε Ρομά με εκατοντάδες πλαστές ταυτότητες και ψηφοδέλτια έναντι αμοιβής να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το φαιδρό νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη:



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου