Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Υποκριτής Τσίπρας την ώρα που γέμιζε την Ελλάδα αφίσες πήγε στο Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος

 


Όπως και στις πρώτες εκλογές 21 Μαίου, έτσι και για τις δεύτερες 25 Ιουνίου, ο ΣΥΡΙΖΑ γεμίζει όλη την Ελλάδα με ρυπογόνες αφίσες με την φάτσα Αλέξη Τσίπρα.

Είναι δε τόσο απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας και τόσο υποκριτής που κοροιδεύει τους πάντες στα μούτρα τους, αφού «γιόρτασε» την 5η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον εκφράζοντας και καλά τις οικολογικές ανησυχίες του την ώρα που τα στελέχη του γέμιζαν με αφίσες την Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν γεμίζει αφίσες την Ελλάδα για να προαναγγέλλει τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα παρά τις σχετικές απαγορεύσεις, αδιαφορώντας για το περιβάλλον.

Αυτό δεν εμπόδισε ένα επαγγελματία απατεώνα όπως ο Αλέξης Τσίπρας να πάει στο Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, στον Υμηττό και να δηλώσει : «Είναι δυστύχημα που θα καθ’ όλη την περίοδο της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της 21ης του Μάη δεν άνοιξε αυτή η συζήτηση. Δεν άνοιξε η συζήτηση ίσως για το πιο κρίσιμο θέμα της επόμενης ημέρας, του αύριο για τον τόπο μας αλλά και για τον πλανήτη».

Για άλλη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας  ίσως επειδή δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει, και τι λέει, και δεν τον ενδιαφέρει, γέμισε αφίσες την χώρα και παράλληλα εξέφρασε και τις περιβαλλοντολογικές του ανησυχίες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου