Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ο Φίλης δικαιολογεί τον ντουντούκα η αφάνα και εξαπατά για δήθεν "αγανακτισμένο" πολίτη

 



Υπέρ των ακροαριστερών προκλητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν το φραστικό επεισόδιο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τάχθηκε ποιος άλλος ο Νίκος Φίλης, αποδίδοντας το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο μεταξύ άλλων στον φράχτη του Έβρου και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο προκλητικός ακροαριστερός Ν. Φίλης που πριν λίγες ημέρες μίλησε και για "Τουρκική μειονότητα" στην Ροδόπη, υποστήριξε ότι όταν η ΕΕ επιμένει στην πολιτική της «Ευρώπης-Φρούριο», συνεχώς θα προκαλούνται νέες τραγωδίες και σημείωσε πως «όταν κλείνουν με τείχη οι χερσαίοι δρόμοι (στον Έβρο και στον θύλακα της Ισπανίας στην Αφρική) ανοίγουν με χιλιάδες νεκρούς οι θαλάσσιοι».

Αναφέρθηκε επίσης στο φραστικό επεισόδιο στην Καλαμάτα που προκάλεσαν κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου δύο δήθεν "αγανακτισμένοι" πολίτες, που απεδείχθη ότι είναι ακροαριστερά στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρίστηκε ο προκλητικός ότι είναι «υποκριτικές οι δηλώσεις ''ανθρώπινης συμπαράστασης'' για την τραγωδία, που τελικά δεν είναι παρά ένα προαναγγελθέν έγκλημα», για να προσθέσει ο φαιδρός:

«Και είναι κατανοητή η αγανάκτηση των πολιτών, ανάμεσά τους νέα παιδιά, στους οποίους απευθύνθηκε για ''διάλογο'' η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έλαβε αποστομωτικές απαντήσεις»! Εννοούσε φυσικά τα στημένα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μόνο αγανακτισμένοι πολίτες δεν ήταν, αλλά στημένη όπως κάνει πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου