Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ο Τσίπρας για να καλύψει την προδοσία στην Ροδόπη διασύρει τη χώρα και το Λιμενικό


 

Προκλητικός και εθνικά επικίνδυνος για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρεί να διασύρει την χώρα και το Λιμενικό για ακόμα μία φορά.

Διακινητές, δουλέμποροι με ταρίφα 5.000€ το κεφάλι, τις ταρίφες τις γνωρίζουν πολύ καλά στον ΣΥΡΙΖΑ, στοίβαξαν 500 - 700 ψυχές σε ένα σαπιοκάραβο, και ο ανθέλληνας απατεώνας Αλέξης Τσίπρας δεν βρήκε μία κουβέντα να τους καταδικάσει, αντίθετα ρίχνει ευθύνες στην χώρα του ζει και τον πληρώνει.

Αντίθετα ο τυμβωρύχος, εργαλειοποιήσει το τραγικό ναυάγιο με τους νεκρούς και αγνοούμενους μετανάστες, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται. 

Η δήλωση του Τσίπρα δείχνει ότι θέλει να κάνει για ακόμα μία φορά κακό στην Ελλάδα.

«Εγινε ένα τραγικό δυστύχημα, ένα ναυάγιο στην Πύλο, ένα σκάφος που ήταν γεμάτο με μετανάστες και ερχόταν από τη Λιβύη, έγινε σε σημείο που έπρεπε να είναι τα ελληνικά σκάφη, ήταν μέρος έρευνας και διάσωσης του ελληνικού χώρου», δήλωσε, προσθέτοντας πως «δυστυχώς τα μαντάτα δεν είναι καλά. Πρέπει να επέβαινε πολύς κόσμος και εκατοντάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οπότε δεν θα κάνουμε την εκδήλωση όπως την ετοιμάζαμε».

Και συνέχισε ο προκλητικός λέγοντας πως «ήδη επικοινώνησα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κ. Σαρμά και πήρα αυτές τις πληροφορίες» για να τονίσει ότι «και από χθες το βράδυ ήταν και κάποια πλοία του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο και παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε θάλασσα, είχε 2 μποφόρ. Είναι θέματα που πρέπει να διερευνηθούν πώς ακριβώς έγινε αυτό», θέλοντας να ρίξει ευθύνες στην χώρα του προσπαθώντας να την διασύρει και το Λιμενικό.

Κατέληξε κατηγορώντας και την Ευρώπη  «δυστυχώς η ανθρώπινη ζωή στις ημέρες μας δεν έχει την ίδια αξία για όλους τους ανθρώπους. Έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό από το χρώμα σου, τη ράτσα σου την καταγωγή σου. Ο πολιτισμός μας περνάει μία πολύ μεγάλη κρίση».

Έχοντας τις αποκαλύψεις για την νέα προδοσία του κατά της χώρας μας στην Ροδόπη, ζητεί διερεύνηση την ώρα που είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έρευνας και διάσωσης, και επιρρίπτει έμμεσα ευθύνες στην ελληνική πλευρά 

Βάζει στον ακροαριστερό ανθελληνικό στόχο του το Λιμενικό που διαχειρίστηκε το θέμα από την πρώτη στιγμή όταν το αλιευτικό βρέθηκε σε διεθνή ύδατα και αρνήθηκε κάθε βοήθεια ακόμη και από παραπλέοντα σκάφη που επιχείρησαν να δώσουν νερό και τρόφιμα.

Για ακόμα μία φορά ντροπή του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου