Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Πρόκληση ανθέλληνα Παπαδημούλη, κατηγορεί την Ελλάδα και μετά μαζεύει την αθλιότητα του


 

Ο ανθέλληνας Παπασπιτούλης τα έβαλε πάλι με την Ελλάδα: Έριξε το φταίξιμο στη χώρα μας για το ναυάγιο στην Πύλο και μετά τα "μάζεψε"

"Το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο με πρόσφυγες κ μετανάστες, πλήττει τις ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους" έγραψε σε ανάρτησή του ο προκλητικός και ανθέλληνας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, προκαλώντας, για άλλη μια φορά, σφοδρές αντιδράσεις για τη στάση του απέναντι στην ίδια τη χώρα του, με αφορμή, αυτή τη φορά, τη ναυτική τραγωδία.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις για την νέα χυδαιότητα του και τον ανθελληνισμό του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διόρθωση, αφαιρώντας από το tweet το τμήμα που αφορούσε στις ευθύνες τις Ελλάδας.

Η αρχική ανάρτηση ανέφερε: Το πολύνεκρο ναυάγιο #Πύλος με πρόσφυγες κ μετανάστες, πλήττει τις ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους. Ε/Β από την Αριστερά, τους Πράσινους κ τους Σοσιαλιστές λέμε: Όχι άλλοι υγροί τάφοι στα νερά της Μεσογείου. Στρασβούργο, 15/6/2023".

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπαδημούλης προχώρησε σε διόρθωση της εν λόγω ανάρτησης, γράφοντας: "Το πολύνεκρο ναυάγιο #Πύλος με πρόσφυγες κ μετανάστες, πλήττει τις ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει όσους είχαν ευθύνη & δυνατότητα για τη διάσωσή τους. Ε/Β από την Αριστερά, τους Πράσινους κ τους Σοσιαλιστές λέμε: Όχι άλλοι υγροί τάφοι στα νερά της Μεσογείου. Στρασβούργο, 15/6/2023" αφαιρώντας την αναφορά στις ευθύνες της Ελλάδας για την τραγωδία.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου