Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Εμφανίστηκε ο τίποτα που κυκλοφορεί ελεύθερος Βαρουφάκης κατά της Σακελαροπούλου


 

Αντί να λουφάξει που κυκλοφορεί από το 2015 ακόμα ελεύθερος, που δεν θέλει να τον βλέπει ούτε η αριστερά και η ακροαριστερά, τολμάει το θρασίμι να αναφερθεί στην τραγωδία της Πύλου και να επιτεθεί κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην τραγωδία που συνέβη χθες με το ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου αναφέρθηκε ο προκλητικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25 μιλώντας στη δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση και τον STATUS FM 107,7.

Ο Γιάνης (με το ένα χαμένο ν)  Βαρουφάκης υποστήριξε ότι «Για χίλια χρόνια, αυτή η Ευρώπη πλούτισε εξάγοντας μετανάστες Ευρωπαίους στις τέσσερις γωνιές της γης. Πήγαμε παντού», ενώ συνεχίζοντας είπε «Μετά, γεράσαμε εμείς και άλλαξε με άλλα λόγια η δημογραφική σύσταση του πλανήτη και αντιστράφηκαν οι ροές. Τι κάνουμε εμείς τώρα; Χτίζουμε φράχτες κι έχουμε το δόγμα της Ευρώπης – φρούριο. Είμαστε η ηλίθια ήπειρος, που νομίζουμε ότι με έναν φράχτη μπορείς να σταματήσεις τις μεταναστευτικές ροές, που είναι κομμάτι της ανθρώπινης κίνησης στον πλανήτη».

«Έχουμε ανάγκη από μετανάστες», σημείωσε το θρασίμι και συμπλήρωσε απευθύνοντας ο τίποτα κατηγορίες προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν ντρέπεται να φωτογραφίζονται μπροστά στο φράχτη, λες και είναι κάτι το καλό;».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου