Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπάρακ Ομπάμα

 


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα προσκεκλημένος του Ιδρύματος Νιάρχος. Στις 22 Ιουνίου ο Ομπάμα θα αναπτύξει σε συζήτηση τους τρόπους ενίσχυσης της Δημοκρατίας.

Το Μουσείο Ακρόπολης να γίνει ένα ορόσημο για τον σύγχρονο διεθνή πολιτισμό. Εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο να θέλουν να επισκεφτούν το Μουσείο Ακρόπολης. Την επιθυμία αυτή εξέφρασε και ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, εν όψει της άφιξής του στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες!

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έρχεται στην Ελλάδα προσκεκλημένος του φετινού SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ο Μπαράκ Ομπάμα επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, από όπου μίλησε το 2016 κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του. Στις 22 Ιουνίου το απόγευμα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της Δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Η ακριβής ημερομηνία της ξενάγησης του Μπαράκ Ομπάμα από τον γενικό διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης, τον καθηγητή Νικόλαο Χρ. Σταμπολίδη, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου