Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Νέα χυδαιότητα Τσίπρα με σώου αλλά Μάτι για να κατηγορήσει την Ελλάδα

 



Η χυδαιότητα του απατεώνα σε όλο της το μεγαλείο!!

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχε ο απατεώνας και υπόλογος για την προδοσία στην Ροδόπη Αλέξης Τσίπρας με τον υπηρεσιακό υπουργό Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Ευάγγελο Τουρνά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το ναυάγιο στην Πύλο.

Ο Τσίπρας ήταν αποφασισμένος σήμερα να κάνει ένα σώου όπως στο Μάτι για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη μήπως ξεχάσει την προδοσία του στην Ροδόπη, και να κατηγορήσει ο άθλιος την Ελλάδα που δεν φταίει.

Ειδικότερα, ο υπηρεσιακός υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ανέφερε: "Θέλω να πω πράγματι ότι το να επέμβεις σε ένα τέτοιο πλοίο που έχει ξεκινήσει να ταξιδεύει 2-3 ημέρες με 5 ναυτικά μίλια την ώρα, 4 ημέρες, και είναι σε πλήρη αστάθεια λόγω του ότι έχει υψηλά το κέντρο βάρους, νομίζω, με την κοινή λογική, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επέμβασης", με τον απατεώνα Αλέξη Τσίπρα να αντιδρά έντονα, κάνοντας το νούμερο του.

To Λιμενικό εξηγεί πώς έγινε το ναυάγιο στην Πύλο: Μετακινήθηκαν άνθρωποι, άλλαξε το κέντρο βάρους, έγινε το μοιραίο

"Δηλαδή θέλετε να μας πείτε κύριε υπουργέ ότι ένα πλοίο το οποίο ταξιδεύει στη θάλασσα υπέρφορτο είναι καταδικασμένο να βουλιάξει; Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επέμβασης; Τι είναι αυτό τώρα; Κάντε ερωτήσεις για να βγάλουμε κάποιες απαντήσεις. Τι ρωτάτε ακριβώς; Μισό λεπτάκι γιατί δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.

Δεν ήρθαμε εδώ για να αποδώσουμε ευθύνες. Ήρθα για να κάνω κάποιες ερωτήσεις" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, για το ναυάγιο στην Πύλο.

Παρακολουθήστε την χυδαιότητα Τσίπρα :



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου