Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ομολογία Μουζάλα :Ενημερώθηκε ο Τσίπρας δεν δώσαμε σημασία δήθεν λόγω… ΕΥΠ

 


Ομολογία Μουζάλα που δείχνει τον πανικό Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποκαλύφθηκε το βρώμικο σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.

Μέσα στο ψέμα και την αλητεία ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα προσπαθούν να κρύψουν τα νέα αίσχη τους σε βάρος της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Μουζάλας του ΣΥΡΙΖΑ, ομολόγησε ξεκάθαρα ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για το θέμα των μουσουλμάνων υποψηφίων στην Θράκη αλλά δεν δόθηκε σημασία δήθεν λόγω… ΕΥΠ.

Μιλώντας στο Kontra το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής, εμφανίσθηκε να επιβεβαιώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε και να αποκαλύπτει ότι δήθεν δεν δόθηκε σημασία στα στοιχεία που τους παρατέθηκαν επειδή τα έδωσε η ΕΥΠ και όχι επειδή ήταν όλα συμφωνημένα με την Τουρκία.

«Ενημερώθηκε ο κ. Τσίπρας» δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας, προσθέτοντας όμως προκλητικά αφήνοντας άφωνους όλους μας, το εξής: «Δεν δώσαμε σημασία λόγω της άποψης που έχουμε για την ΕΥΠ», άποψη που εξέφρασε ανοιχτά ο φαιδρός Γιώργος Τσίπρας λέγοντας ότι «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση».

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας άλλωστε έχει επιτεθεί στην ΕΥΠ επιχειρώντας να την αποδομήσει στο πλαίσιο μικροκομματικών τακτικισμών και για να κρύψει την νέα προδοσία κατά της χώρας του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου