Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει το Τουρκικό προξενείο να επιτεθεί μέσω τρίτων σε Μητσοτάκη - Μπακογιάννη

 


Μέγα εθνικό θέμα για την χώρα μας έχει προκύψει μετά τις υπόγειες ανθελληνικές διαδρομές της Κουμουνδούρου με την Τουρκία, και προσωπικά με τον ανθελληνισμό του Αλέξη Τσίπρα που δεν διστάζει να ξεπουλήσει την ίδια του την χώρα.

Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση που προέκυψε μετά τις αποκαλύψεις για το βρώμικο σχέδιο του με τη Κουμουνδούρου και την επιβολή στον ΣΥΡΙΖΑ δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Ξάνθη, που χαρακτηρίζονται Τούρκοι και όχι Έλληνες.

Επειδή το Τουρκικό προξενείο δεν μπορεί να τοποθετηθεί επίσημα για να μην προκαλέσει και άλλο την Ελλάδα, κινητοποίησε φιλικά και απόλυτα εξαρτώμενα από αυτήν τουρκόφωνα ΜΜΕ, μειονοτικά Σωματεία και πολιτευτές να κάνουν επίθεση σε Μητσοτάκη βάλλοντας έτσι κατά της Ελλάδας. 

Τόσο τα ΜΜΕ όσο τα μη αναγνωρισμένα σωματεία και διάφοροι πολιτευτές, βάλλουν με μανία και συγχρονισμένα κατά της Ν.Δ., του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, άρα και κατά των θέσεων της Ελλάδας και υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και της Τουρκίας. 

Προσπαθούν να καλύψουν το βρώμικο σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - Άγκυρας, και προκαλώντας περισσότερο τους Έλληνες υπερασπίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ που κινείται ανθελληνικά.

Η  αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή “Τουρκικής” Μειονότητας “Δυτικής” Θράκης», η οποία αποτελεί «μαριονέτα» του προξενείου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βαφτίζει… «αξιολογήσεις» (!) τις αποκαλύψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι οι «απειλητικές» (όπως τις αναφέρει σε πλήρη ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ) δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, αποκαλύπτουν ότι στη Ν.Δ. δεν σέβονται στο «ελάχιστο την ελεύθερη βούληση και τις επιλογές της “Τουρκικής” Μειονότητας της “Δυτικής” Θράκης».

Η αυτοαποκαλούμενη (και απόλυτα εξαρτώμενη από την Τουρκία) «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία “Τούρκων” “Δυτικής” Θράκης», η οποία με ανακοίνωσή της… απαίτησε (!) στην απογραφή του ελληνικού κράτους να υπάρχει πεδίο με την… εθνότητα, ώστε να αποδείξουν την παρουσία τους στη Θράκη! «Ως κοινωνία, έχουμε νιώσει ξεκάθαρα τις αρνητικές συνέπειες της πολιτικής της Ν.Δ., που αρνείται την ύπαρξή μας και την “τουρκική” ταυτότητα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι στην εξουσία. Ο Μητσοτάκης συνέχισε να επιμένει να επιβάλει την ταυτότητα στην κοινωνία μας με κάθε ευκαιρία, όπως για παράδειγμα όταν αναφέρθηκε στα παιδιά μας που σπουδάζουν στο δημόσιο νηπιαγωγείο του “τουρκικού” χωριού Πασεβίκ ως “Ελληνόπουλα”», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χαλίτ Χαμπιπογκιουλάρι.

Ο στενός συνεργάτης του τουρκικού προξενείου, το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), το οποίο συμμετέχει (συνήθως) στις ευρωεκλογές με την… ευλογία και τη στήριξη του εκάστοτε προξένου. Με ανακοίνωσή του θεωρεί ότι η Ντόρα Μπακογιάννη με τις δηλώσεις της, προσπάθησε «να υποθηκεύσει την ελεύθερη βούληση του λαού (!) μας με μη δημοκρατική ρητορική» και κάλεσε τη Ν.Δ. να «κοιτάξει στον καθρέπτη» για να δει τα αίτια που η Ροδόπη βάφτηκε ροζ στον εκλογικό χάρτη. Δηλαδή, το ελεγχόμενο από το προξενείο ΚΙΕΦ υιοθέτησε πλήρως την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ!

Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, έκανε λόγο για «σκοτεινούς καιρούς» που πέρασε η μειονότητα, ενώ θέση έλαβε και ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Πολιτικών, δικηγόρος Ιλχάν Μεμέτ. «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ταπεινωτική συμπεριφορά κατά της μειονότητας τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική! Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι δεν είμαστε κοπάδι που να μας κυνηγούν ούτε παιδιά που να μας μαλώνουν!», δήλωσε αναφερόμενος στις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου