Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμόλησε τον παλιό " καλό" ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη

 


Μία από τις πολλές αιτίες που έφτασε στο 17,5% ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι και ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης, με τις βρισιές του, και τις απειλές του, σε όλους ακόμα και σε όσους τολμούσαν να κάνουν κριτική στις αναρτήσεις του.

Με ξεκάθαρη φασιστική νοοτροπία, και πλήρη κάλυψη από τον Αλέξη Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε και την συμπεριφορά του.

Τι είχε Τσίπρα, τι είχα πάντα λοιπόν και ο ακροαριστερός φασίστας στου ΣΥΡΙΖΑ έκανε δυναμική επανεμφάνιση χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις και ύβρεις κατά αρθρογράφου Γιώργου Λακόπουλου, ως το πρόσωπο που θα βρεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να πληρώνει την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που δεν τόλμησε να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη, και να τον αποσύρει προεκλογικά.

Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Λακόπουλος σε ένα από τα μετεκλογικά άρθρα του, με τον Πολάκη να απαντά, αλλά να στέλνει και ένα μήνυμα στην ηγεσία του Τσίπρα υπενθυμίζοντας, με μια δόση έπαρσης, ότι είναι ένας «εκλεγμένος βουλευτής». Είναι ένας δηλαδή από τους λίγους, 48 στον αριθμό, που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν τη Βουλή.

Στην ίδια ανάρτηση άρχισε να βρίζει για να τον διαβάσουν όσοι λίγοι έχουν μείνει στο κόμμα, και να δείχνει ότι εάν δεν τελειώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με όλα αυτά τα ακροαριστερά στοιχεία και τον Πολακισμό, η πτώση του θα συνεχιστεί και πέρα από το 17,5%.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

«Κάποιοι βάζουν το ουτιδανό εκσυγχρονιστικό υπόλειμμα της ''δημοσιογραφίας'' να στήνει προβοκάτσιες, μέσα από σάιτ φιλικό προς το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δυστυχώς του δίνει βήμα να βγάζει τη χολή του, προς εμένα σήμερα, σε πολλούς άλλους παλιότερα.

Αν σου απαντήσω θα σου δώσω αξία, ''λακέ'' που υποδύεσαι κάποιον που ούτε είσαι, ούτε θα γίνεις.

Οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Όχι σε εσένα, ΛΑΚΕ και λεκέ… που αυτοδιορίστηκες, τρομάρα σου, από την Ελβετία που διαμένεις, εκπρόσωπος της δημοκρατικής παράταξης!

Υγ.: Να προσέχεις πώς απευθύνεσαι σε εκλεγμένο βουλευτή…»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου