Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Η Γεροβασίλη δεν έχει καταλάβει τίποτα και ξεφτιλίζεται : Η κυβέρνηση δεν ζήτησε συγγνώμη για το… ναυάγιο

 


Η από το σοκ δεν έχουν ακόμα συνέλθει, η δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο κόσμος τους έχει απαξιώσει για την ανικανότητα, την συμπεριφορά τους και την τοξικότητα τους.

Όσοι εμφανίζονται στα ΜΜΕ δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει και μία από αυτούς είναι η απαράδεκτη Όλγα Γεροβασίλη που ξεφτιλίζεται κάνοντας κριτική για να διασύρει την χώρα.

Η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στο Mega. Και όταν άρχισε να ερωτάται για τα εσωκομματικά, για τη συντριβή και το ποσοστό που έλαβαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέας Δημοκρατία απάντησε για να γελάει ο κόσμος μαζί της με το… ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, που δεν ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο με τους άλλους προσπαθώντας να διασύρει την χώρα η Γεροβασίλη είπε : Ότι «η κυβέρνηση δεν βρήκε να πει μια συγγνώμη για το ναυάγιο». Πότε; Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Ή μετά στο υπουργικό συμβούλιο. 

Αυτή την γελοιότητα είχε να πει η Όλγα Γεροβασίλη για να κατηγορήσει την κυβέρνηση που δεν ήταν κυβέρνηση τότε, και ο κόσμος αναρωτιέται πώς και δεν πήρε λιγότερο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ από το 17,5%.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου