Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Έκαψαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας προσπάθησαν να ξεφύγουν και συνελήφθησαν

 


Πρωτοφανείς εικόνες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δύο μάλλον ανήλικοι κακοποιοί, είχαν βάλει φωτιά σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, τους πήραν χαμπάρι, προσπάθησαν να ξεφύγουν και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει δυο άντρες που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα μετά από φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, οι δύο κακοποιοί με καλυμμένα τα πρόσωπα θεωρούνταν υπεύθυνοι για φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα επι της οδού Βενιζέλου.

Η φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας.






Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τις Αρχές, οι κακοποιοί ανέβηκαν πάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ενώ πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα πετώντας αντικείμενα στους αστυνομικούς. 

Μάλιστα ζητούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο οι αστυνομικοί για να κατέβουν.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα όπου το ανθρωποκυνηγητό βρισκόταν σε εξέλιξη συνελήφθησαν και οι δύο κακοποιοί κουκουλοφόροι που ίσως και να προέρχονται από τον ακροαριστερό - αντιεξουσιαστικό χώρο.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, χάρη στις επιχειρήσεις των πυροσβεστών, οι οποίοι χρειάστηκε να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν και σε παρακείμενα καταστήματα ώστε να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου