Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Αθλιότητα Φωτίου με θύματα τα παιδιά μας : «Αβέρτα τα παιδιά στα πανεπιστήμια»

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Θεανώ Φωτίου γίνεται φαιδρή και χυδαία, άλλωστε είναι παθολογικά ψεύτρα άξια Συριζαία.

Σήμερα έπαιξε με το εμπόριο ελπίδας στα παιδιά, τάζοντας την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο με χαμηλές βαθμολογίες.

Ερωτηθείσα στη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης για την ελάχιστη βάση εισαγωγής, είπε χωρίς ίχνος ηθικής και σοβαρότητας ότι οι φοιτητές πρέπει να μπαίνουν «αβέρτα» στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Μόλις κατάλαβε το πόσο φαιδρή έγινε σε αντιπαράθεση που είχε με τον υποψήφιο της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο, υποστήριξε ότι δήθεν ειρωνευόταν.

«Το κυρίαρχο είναι η θέση μας να ισχυροποιηθεί και να κρατηθεί το άρθρο 16 (συντάγματος). Δεν πρόκειται να δώσουμε 40.000 παιδιά του ελληνικού λαού με την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα κολέγια για να αυξάνει το εισόδημα τον κολεγιαρχών. Τεράστιο κακό ότι άφησε 40.000 παιδιά απ' έξω» είπε η φαιδρή Θεανώ Φωτίου.

«Την επόμενη που θα εκλεγούμε και θα γίνουμε κυβέρνηση τα παιδιά θα μπουν στα πανεπιστήμια», συμπλήρωσε χωρίς ίχνος ντροπής, για να τη ρωτήσει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αν εννοεί ότι θα μπουν «αβέρτα με μηδέν». «Αβέρτα γιατί όλοι ξέρουν πολύ καλά ότι όταν μια χρονιά βάζουν δύσκολα θέματα τα παιδιά παίρνουν 7 - 8», είπε η Θεανώ Φωτίου, για να υποστηρίξει στη συνέχεια μόλις άρχισαν να την κράζουν ότι «το "αβέρτα" είναι μια βλακεία».

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου