Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων μαζί με τους γονείς τους για βιασμό 22χρονης

 


Τέσσερεις ανήλικοι ηλικίας 16-17χρονών συνελήφθησαν από τις Αρχές, φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση ομαδικού βιασμού έπειτα από σχετική καταγγελία 22χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης στην Αστυνομία, πέντε άτομα φέρεται να τη βίασαν στον Τύρναβο το μεσημέρι του Σάββατου (06/05).

Έπειτα από την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων κι ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια.

Συγκεκριμένα οι τρεις από τους ανήλικου φέρεται να συμμετείχαν στον βιασμό ενώ ο τέταρτος τραβούσε βίντεο. 

Μάλιστα η 22χρονη μίλησε και για πέμπτο άτομο το οποίο και αναζητούν οι Αρχές.

Επίσης και πολύ σωστά συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας.

Το 22χρονο φερόμενο ως θύμα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τόσο τη μαρτυρία της κοπέλας όσο και υλικό που έχουν στη διάθεσή τους προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις υπόπτων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Eπίσης, πιθανότατα σήμερα, Δευτέρα, ενδέχεται να υπάρξει και γνωμάτευση του ιατροδικαστή που θα κληθεί να εξετάσει την κοπέλα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου