Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες η Χριστοδουλοπούλου «παράσημο το λιάζονται οι μετανάστες»

 


Φόρτωσαν την χώρα με ένα εκατομμύριο μετανάστες για να οικονομήσουν οι σύντροφοι σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων, και αντί να ζητάνε συγνώμη προκαλούν θεωρώντας ότι έκαναν παράσημο.

Ως «παράσημο» χαρακτήρισε η προκλητική αμετανόητη ακροαριστερή Τασία Χριστοδουλοπούλου τη λέξη «λιάζονται» που είχε χρησιμοποιήσει ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο κορύφωσης της κρίσης με το μεταναστευτικό και την αθρόας εισροής παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, για να βγάλουν λεφτά οι σύντροφοι.

Σε συζήτηση στην ΕΡΤ για τις εκλογές το πρωί της Παρασκευής, το σκεπτικό της δήλωσης που είχε κάνει τον Απρίλιο του 2015, η Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε ότι έγινε σε τηλεοπτική συνέντευξη όπου «υπήρχε αγωνία να με ρωτάνε ενώ ήμουν υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τι θέλουν αυτοί στην πλατεία Ομονοίας χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Εγώ θεώρησα τόσο παράλογη την ερώτηση και απάντησα "λιάζονται"».

Κατά την υποψήφια προκλητική και αμετανόητη ακροαριστερή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φράση αυτή «απέδειξα πόσο ανθρωποκεντρική είναι η προσέγγισή μας και ρατσιστική η προσέγγιση που επικρίνει τη στάση μας αυτή».

Όταν, δε, ο παριστάμενος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, παρατήρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «φόρτωσε» στην Ελλάδα την Ειδομένη και 1 εκατομμύριο μετανάστες, η Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής «τι πάθανε; Θεωρώ ότι είναι παράσημο το "λιάζονται"».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου