Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ο Τσίπρας θεωρεί ότι η είδηση που έβγαλε το debate είναι οι υποκλοπές και όχι η ΑΠΑΤΗ με το πρόγραμμα

 


Δώσε θάρρος στον απατεώνα να αρχίσει να λέει χωρίς ίχνος ντροπής.

Η ειδησάρα που έβγαλε το debate με την βοήθεια του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ, ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν στήσει ΑΠΑΤΗ τύπου 2015 με ένα δήθεν πρόγραμμα για την χώρα που δεν έχει κοστολογηθεί γιατί εάν κοστολογηθεί θα ξεπεράσει τα 80 δις ευρώ.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε όλο το βράδυ να δώσει ούτε ένα νούμερο για κάτι από αυτά που δήθεν θα κάνει, αποκαλύπτοντας ότι εξαπατά και πάλι ασύστολα.

Χωρίς το αίσθημα ευθύνης και ντροπής, ανεβάζει βίντεο στο Tik Tok, εκτιμώντας πως τελικά η προχθεσινή τηλεμαχία έβγαλε είδηση, αλλά όχι την απάτη που έχει στήσει στο κόσμο, αλλά για το θέμα των παρακολουθήσεων που τον συμφέρει αφού δεν διαχειρίζεται σωστά απο την Νέα Δημοκρατία.

Είπε ο Τσίπρας «πως σας φάνηκε το ντιμπέιτ; Σούπα, ε; Σούπα, ξεσούπα την είδηση την έβγαλε. Στην πρώτη ζόρικη ερώτηση, τρικυμία στην άμυνα» παρατήρησε ο κ. Τσίπρας. Σχολιάζοντας, μάλιστα τα όσα ειπώθηκαν, «όσα δεν μαρτυρούσε εννιά μήνες, τα μαρτύρησε όλα. Σκάνδαλο οι υποκλοπές, χωρίς εθνικό λόγο οι παρακολουθήσεις» ανέφερε για τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλήγοντας πως «Όχι, τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνει ντιμπέιτ».

Και για όσα λέει ο Τσίπρας, έχει τεράστια ευθύνη η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός που τον αφήνουν να τα λέει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου