Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ο Μητσοτάκης προτάσσει το κοστολογημένο του πρόγραμμα έναντι στο πρόγραμμα ΑΠΑΤΗ του Αλέξη Τσίπρα


 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όπλο το κοστολογημένο πρόγραμμα του, έναντι του Αλέξη Τσίπρα που προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, και βλέποντας ότι χάνει επανέρχεται στην σκανδαλολογία αφού δεν έχει έχει επιχειρήματα.

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, κοστολογείται άνω των 80 δις σε ορίζοντα τετραετίας, και αυτό δείχνει ότι το σχεδίασαν για να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Αυτό που απασχολεί τον κόσμο είναι η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα και το μέλλον του, οι προγραμματικές θέσεις των κομμάτων και η οικονομία της χώρας, δεν τον ενδιαφέρει η σκανδαλολογία που επαναφέρει ο Τσίπρας μόλις τον πήραν χαμπάρι για την απάτη με το δήθεν πρόγραμμα του.

Ο πρωθυπουργός «σηκώνει» το ζήτημα της κοστολόγησης των προγραμμάτων από έναν ανεξάρτητο εκτιμητή, είτε από το ΓΛΚ είτε από την Τράπεζα της Ελλάδος, με τον ΣΥΡΙΖΑ να τηρεί σιγή ιχθύς για το ζήτημα, αφού ξέρει ότι έχει στήσει απάτη σε βάρος των Ελλήνων. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος για να μην εξαπατήσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ τον κόσμο, του ζήτησε να δεσμευθεί αν θα ψηφίσει ή όχι ρύθμιση που θα φέρει η ΝΔ στην επόμενη Βουλή νομοθετική ρύθμιση που θα υποχρεώνει τα κόμματα να υποβάλλουν προς κοστολόγηση τα οικονομικά τους προγράμματα στο Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο πριν τα ανακοινώσουν επίσημα.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την επικίνδυνη Βαβέλ της αντιπολίτευσης που μιλάει με ακατανόητες γλώσσες. Μπορώ, όμως, να διακρίνω τον γκρεμό στον οποίο μας οδηγούν. Επιμένω, λοιπόν, ότι σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ από σιγουριά, από συνέχεια και από συνέπεια. Από καθαρό ορίζοντα στην πορεία της και από καθαρή λύση στην ηγεσία της», διεμήνυσε χθες από το Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στη διακαναλική συνέντευξη που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής από το Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, θα αναφερθούν πολλά και πρέπει να την παρακολουθήσουμε όλοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου