Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Νέα πρόκληση από ανθέλληνα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο

 


Δεν κρύβεται ο ακροαριστερός ανθελληνισμός των Συριζαίων, και προκαλούν τους Έλληνες πολίτες με την αθλιότητα των δηλώσεων τους για τον φράχτη στον Έβρο.

Η πλειοψηφία των ακροαριστερών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ανοιχτά ότι δεν θέλει επέκταση του φράχτη προς όφελος των μεταναστών και κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Η δήλωση του προκλητικού ακροαριστερού βουλευτή Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς, αναπληρωτή τομεάρχη Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, καθίσταται αποκαλυπτική των ανθελληνικών προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, και δείχνει επίσης το πόσο σοβαρός θίασος είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα.

“Μας έχετε πρήξει με τον φράχτη, και εμάς και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή” ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα στον Σπύρο Καρανικόλα, (υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ) ο οποίος τον κάλεσε να τοποθετηθεί αναφορικά με το θέμα του φράχτη στον Έβρο.

Με τη φράση “μας έχετε πρήξει” ο ακροαριστερός προκλητικός ανθέλληνας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει, την θέση του ΣΥΡΙΖΑ μπάτε λαθρομετανάστες αλέστε την χώρα σε βάρος των Ελλήνων.

Παράλληλα η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους διακινητές ανθρωπίνων ψυχών να συνεχίζουν τις εγκληματικές πρακτικές τους, σε βάρος της Ελλάδας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου