Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τους κακοποιούς συντρόφους στην ΑΣΟΕΕ προκάλεσε την αντίδραση Ν.Δ. και Θεοδωρικάκου

 



Όλοι προσπαθούν να απομονώσουν εντελώς τα ακροδεξιά μορφώματα, και αφήνουν ανεξέλεγκτα τα ακροαριστερά μορφώματα, στρατό κακοποιών του ΣΥΡΙΖΑ αντίν αν προστατέψουν την χώρα και από τα δύο άκρα.

Υπέρ της ανομίας, μπάχαλο και γιάφκα κακοποιών τα πανεπιστήμια, αυτό θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι το μέλλον των πανεπιστήμιων με τους ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο να αλωνίζουν σε βάρος της ασφάλειας των φοιτητών.

Απάντηση στην προκλητική εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της, ζήτησε την αποπομπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί ξεκάθαρα αν “είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση; ”

Σε σχετική δήλωσή του του, ο Γιάννης Οικονόμου, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να αφήσει τις υποκριτικές κραυγές.

Συγκεκριμένα τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

“Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε και ολόκληρο το κόμμα της, χρόνια τώρα, δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, το οποίο αγωνίζεται νυχθημερόν με αυταπάρνηση για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, τις οποίες διαταράσσουν πρόσωπα και συλλογικότητες που σπεύδει να καλύψει πολιτικά. Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά. Για όποιον λόγο κι αν το κάνει, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον τόπο και τους πολίτες. Ας αφήσει τις υποκριτικές κραυγές και τις υπεκφυγές κι ας μας πει καθαρά: είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και τη μπαχαλοποίηση;”

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατήγγειλε ότι κάποιοι, από το καλοκαίρι, θέλουν νεκρό για να πλήξουν την κυβέρνηση. “Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι -γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο- θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό. Το θέλουν επιμόνως εδώ και πάρα πολύ καιρό”, τόνισε και αλήθεια λέει.

Το θέμα είναι ότι ο ακροαριστερός επικίνδυνος πολιτικός απατεώνας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει εντολές στους κακοποιούς συντρόφους να τολμήσουν τα πάντα προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου