Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Οι Ρουβίκωνες τζάμπα μάγκες και κότες με Γεωργούλη, επίθεση όμως στα γραφεία της Μιχαηλίδου

 


Μέρες περιμέναμε μια διαμαρτυρία από την ακροαριστερά που κάνει τους επιλεκτικά επαναστάτες, προκαλώντας τους πολίτες.

Που είναι ο Ρουβίκωνας τόσες ημέρες για Γεωργούλη; 

Κότες οι σύντροφοι, καμία διαμαρτυρία και τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος!!!

Οι τζάμπα μάγκες λοιπόν πήραν εντολή να μην διαμαρτυρηθούν για τον σύντροφο Γεωργούλη, και να συνεχίσουν το επιλεκτικό καραγκιοζιλίκι!!!!

Και επειδή είναι ακροαριστεροί Ρουβίκωνες που δεν ντρέπονται την κοινωνία, και στέκονται προσοχή στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στο γραφείο της υποψήφιας βουλευτή στην Α' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα με σπρέι στον τοίχο του γραφείου της υποψήφιας βουλευτή στην Α' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που απέφυγαν να κάνουν στο γραφείο του Γεωργούλη, η στην Κουμουνδούρου, η σε οποιοδήποτε γραφείο των συντρόφων τους του ΣΥΡΙΖΑ.



H ΝΔ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει: «Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων. Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους».

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων δεν φάνηκε να πτοείται και έβγαλε μια φωτογραφία, δείχνοντας το σύνθημα που γράφτηκε στον τοίχο. «Οι φασίστες δεν με φοβίζουν ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα», έγραψε η κυρία Μιχαηλίδου στην ανάρτησή της.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου