Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη για να εξυπηρετήσει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ

 


Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τους αντιεξουσιαστές και τον Ρουβίκωνα.

Η ανησυχία της Κουμουνδούρου για τα όσα λέει ο πρωθυπουργός σε μία σοβαρή συνέντευξη, με σοβαρές απαντήσεις, φάνηκε στέλνοντας τον Ρουβίκωνα να τρομοκρατήσει τον Σταύρο     Θεοδωράκη που πήρε την συνέντευξη.

Ανάλογες επιθέσεις του Ρουβίκωνα δεν είδαμε ούτε στο σπίτι της Δούρου, ούτε στο σπίτι του Τσίπρα, ούτε στα σπίτια υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που χειρίστηκαν τραγωδίες, όπως η Μάνδρα και το Μάτι, γιατί εκεί φαίνεται το αίμα δεν ήταν ποτάμι, κάηκε και πνίγηκε ο κόσμος, ήταν διαφορετικός θάνατος με ευθύνη της ακροαριστεράς.Στο σπίτι του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, στο Χαλάνδρι, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου ο Ρουβίκωνας.

Η επίθεση του Ρουβίκωνα έγινε κατά τη διάρκεια προβολής της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha, η οποία είχε ως θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

«ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανάρτηση που έκανε ο Ρουβίκωνας στα social media. Φράση που αποτελεί και σύνθημα που γράφτηκε στην εξώπορτα του σπιτιού του Σταύρου Θεοδωράκη και δείχνει ποιοι είναι από πίσω και απο τον Ρουβίκωνα.


Γιάννης Αθανασίου0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου