Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΚΤΗΝΟΣ στο Ψυχικό Σερρών πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλάκι


 

Με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στο Ψυχικό Σερρών καθώς εντόπισαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών νεκρό αδέσποτο σκυλί το οποίο είχε πυροβοληθεί 10 φορές από κάποιο κτήνος που κυκλοφορεί ελεύθερο και επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εμμανουήλ Παππά, ο αδέσποτος σκύλος Smiley, δέχθηκε τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο που κρατούσε στα χέρια του ένα ΚΤΗΝΟΣ του χωριού, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Ο Smiley ζούσε τα τελευταία 10 χρόνια στην περιοχή, δεν ενοχλούσε κανέναν μέχρι να βρεθί ο παλιάνθρωπος που το δολοφόνησε.

«Σήμερα το πρωί μόλις ξημέρωσε, ξεκίνησε για τη συνηθισμένη του βόλτα στο χωριό. Δε μπορούσε όμως ο φουκαράς να φανταστεί ότι θα ήταν και η τελευταία του. Υποθέτουμε ότι κάποια στιγμή στη βόλτα του συναντήθηκε με έναν ψυχασθενή που κρατούσε στα χέρια του ένα αεροβόλο. Άραγε αν ήξερε θα προλάβαινε ο φουκαράς Smiley να αλλάξει διαδρομή;» γράφουν χαρακτηριστικά τα μέλη του Συλλόγου.

Φιλοζωικός Σύλλογος Εμμανουήλ Παππά
16 ώρες πριν

Αυτός κυρίες και κύριοι είναι ο Smiley...
Τα τελευταία δέκα χρόνια μέχρι και σήμερα ζούσε στο Ψυχικό.
Δεν ενοχλούσε κανέναν, έκανε τις βόλτες του στο χωριό και είχε κάποιες αυλές που πήγαινε για να ζητιανέψει κανένα ξεροκόμματο για να γεμίσει την κοιλίτσα του.
Όταν ζούσε, σ αυτούς που του συμπεριφερόντουσαν όμορφα τους χαμογελούσε με εκείνο τα αθώο χαμόγελο που μόνο τα παιδιά και τα σκυλιά ξέρουν να χαρίσουν.
Όταν ζούσε.......

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα σκύλος και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ακτινογραφία
Μπορεί να είναι εικόνα ακτινογραφία


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου