Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Απολογείται το 84χρονο κτήνος που ήθελε και ανήλικη

 



Με το ένα πόδι στον τάφο και ήθελε ανήλικη για να ικανοποιήσεις τις ανώμαλες ορέξεις του.

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων πέρασε ο 84χρονος, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης έναντι αμοιβής.

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης, ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί απέναντι στις κατηγορίες που του απευθύνθηκαν και αφορούν σε ασέλγεια και γενετήσια πράξη σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Όσον αφορά την οικογενειακή φίλη, ηλικίας 26 ετών, που φέρεται να φιλοξενούσε την 17χρονη το τελευταίο διάστημα και να «έκλεισε» το ραντεβού, σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται γιατί φρόντισε να εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί ότι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 26χρονης έχει απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές για εμπλοκή σε πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινωνία.

Το  84χρονο κτήνος συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (18/3). Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν στα …αυτιά της Ασφάλειας Τρικάλων έφτασε πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων. Άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη μαζί με το κορίτσι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του παιδιού που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου