Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ο Κουτσούμπας πάει Παρίσι να διαδηλώσει κατά του Μακρόν νομίζοντας ότι εκεί είναι η Ελλάδα της ανοχής


 

Ο Κουτσούμπτας είπε να πάει ένα ταξίδι στο Παρίσι, και  θα μεταβεί αύριο, για να δώσει το «παρών» στις κινητοποιήσεις.

Ο Γραμματέας του ΚΚΕ πρέπει να ξέρει ότι στην Γαλλία δεν ανέχονται τακτικές ΠΑΜΕ όπως στην Ελλάδα και θα τα βρει σκούρα εάν δεν προσέχει, όποιος και εάν είναι, γιατί δεν υπάρχει ανοχή!!!

Όπως ανακοινώθηκε από τον Περισσό, ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με Έλληνες μετανάστες και θα συμμετάσχει στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις των γαλλικών συνδικάτων ενάντια στα μέτρα για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις που προωθεί η γαλλική κυβέρνηση.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετέχουν, ακόμα, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου και Γιώργος Πέρρος.

Το πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα είναι το εξής (με ώρα Γαλλίας):

Στις 10.30 π.μ. θα παρευρεθεί σε συγκέντρωση σιδηροδρομικών, στον σταθμό του Μον Παρνάς, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στις 14.00 θα συμμετάσχει στην απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση, με μπλοκ Ελλήνων εργαζομένων στη Γαλλία, στην πλατεία Βαστίλης.

Το απόγευμα θα μιλήσει σε σύσκεψη Ελλήνων μεταναστών, εργαζομένων και φοιτητών, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Γαλλίας του ΚΚΕ.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην παρακαλάει να τον βγάλουν "έξω" γιατί εκεί επιβάλλεται ο νόμος δεν υπάρχει ανοχή στο ΠΑΜΕ και σε κάθε ΠΑΜΕ.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου