Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Χυδαία ψεύτης ο Τσίπρας μιλάει για δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού εξαπατώντας

 



Ένας χυδαίος και ανήθικος ψεύτης παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαπατήσει τους πολίτες διασπείροντας fake news.

Είναι τόσο απατεώνας που άρχισε να λέει ψέματα εξαπατώντας για δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού που  δήθεν επιχειρεί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός με τη ψήφιση του χθεσινού νομοσχεδίου στη Βουλή, που δεν έχει καμία σχέση με τα ψέματα του αποδεδειγμένα φαιδρού Αλέξη Τσίπρα

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης απάντησε στον ψεύτη Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας :

“Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει μονότονα μεγάλα ψέματα. Η καθαρή αλήθεια είναι ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση και δεν είναι σωστό να ιδιωτικοποιηθεί”, υπογράμμισε ο κύριος Οικονόμου και πρόσθεσε:

“Κατά τα άλλα είναι τουλάχιστον ειρωνικό και προκλητικό για τη νοημοσύνη των πολιτών να εμφανίζεται σαν προστάτης του δημοσίου συμφέροντος, όταν μάλιστα συνοδεύεται από τον καταδικασμένο για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά”.

“Ο κ. Τσίπρας πολακίζει ασύστολα σε κάθε πολιτική του δραστηριότητα: ψεύδεται, υποδαυλίζει εντάσεις, οργανώνει συνεχή «κυνήγια μαγισσών» και επιχειρεί αναγωγές στην τραγωδία των Τεμπών, μετατρέποντας τον πόνο σε θέαμα και επιδιδόμενος σε χυδαία ψηφοθηρία”.

Για να καταλήξει υπογραμμίζοντας πως “είναι αμετανόητος, εκτός κάθε αυτοελέγχου και ηθικού φραγμού”.


 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου