Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής ο Βαρουφάκης ξεφτιλίστηκε στην ανακρίτρια κρύβοντας τους δράστες

 


Η συμπεριφορά του Βαρουφάκη αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο φαιδρός είναι, προκαλώντας την δικαιοσύνη, την πολιτεία, τους πολίτες και τους αντιεξουσιαστές που τον έσπασαν στο ξύλο.

Αυτός ο φαιδρός πολιτικός που κυκλοφορεί ελεύθερος παρά τα εγκλήματα κατά της χώρας όταν ήταν υπουργός οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ, και παρά το ακροαριστερό ξύλο που έφαγε συνεχίζει να είναι γελοίος και προκλητικός, παραπλανώντας την δικαιοσύνη καλύπτοντας τους δράστες που τους είδε όπως φαίνεται στα βίντεο ξεκάθαρα όλους.

Το γραφείο της σοβαρής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεσης της επίθεσης εναντίον του, η οποία σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα στα Εξάρχεια, πέρασε σήμερα και κατέθεσε ο φαιδρός, Γιάνης Βαρουφάκης με την ίδια τακτική της παραπλάνησης.

Κατά την παραμονή του στο ανακριτικό γραφείο ο Βαρουφάκης δεν δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και δεν αναγνώρισε δήθεν στα πρόσωπα των δυο συλληφθέντων, τους ανθρώπους που τον γρονθοκόπησαν. Σε δήλωσή του ανέφερε μάλιστα ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών. 

Για να προκαλέσει περισσότερο χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής, ο Βαρουφάκης έστρεψε στα βέλη του κατά της κυβέρνησης, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό, την αποπομπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για τον οποίο ανέφερε πως έσπευσε να μιλήσει για ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, προτού καλά - καλά καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.

Συμπέρασμα κανένας σοβαρός άνθρωπος σε αυτή την χώρα δεν πρέπει να ασχολείται με τον Γιάνη με ένα ν Βαρουφάκη.

Κακός η δικαιοσύνη, σοβαροί δικαστικοί λειτουργοί, και η ΕΛ.ΑΣ.,  ασχολούνται με τον Βαρουφάκη, έπρεπε να τον αφήσουν στην μοίρα του και έρμαιο κάθε ακροαριστερού που θέλει να διαμαρτυρηθεί, γιατί όπως φαίνεται θέλει να παραπλανήσει για να μην τιμωρηθούν οι δράστες!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου