Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ένα τίποτα χωρίς βουλευτική ασυλία, παρακαλάει τον Τσίπρα να τον συγχωρέσει για να βγει και πάλι βουλευτής

 



Μία στημένη επιστολή μετανοίας έκανε ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης, για να μπορεί να στηριχθεί ο Τσίπρας ώστε να μην τον τιμωρήσει καθόλου.

Όπισθεν ολοταχώς έκανε ο Παύλος Πολάκης στέλνοντας επιστολή μετάνοιας στον Αλέξη Τσίπρα και στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, σε μια προσπάθεια ακύρωσης του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια, γιατί χωρίς βουλευτική ασυλία είναι ένα τίποτα.

Ο κρητικός βουλευτής ενώ συνεδρίαζε το Εκτελεστικό Γραφείο, έστειλε στα mail του Προέδρου και των στελεχών μια ηχηρή συγνώμη δύο σελίδων, στις οποίες απολογείται για μια σειρά λαθών του, που τον οδήγησαν στα πρόθυρα της διαγραφής.

Χαρακτήρισε αστοχία τα όσα έγραψε για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη ανάρτηση με την οποία αμφισβητούσε ουσιαστικά τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει μεταξύ άλλων πως επ ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την οποία δεν είχε καν διαβάσει.

Εξέφρασα, ίσως με υπερβολική ένταση απόψεις που έχω διατυπώσει από καιρό, είπε ο προκλητικός ακροαριστερός φασίστας.

«Με την ανάρτηση μου εξέφρασα, ίσως με υπερβολική ένταση, απόψεις τις οποίες από καιρό έχω διατυπώσει δημόσια και που οι περισσότερες αποτελούν προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Και προφανώς δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ όσον αφορά την ανάρτηση φωτογραφιών δημοσιογράφων κάνει πίσω δηλώνοντας αντιλαμβάνεται ότι αυτό που παρεξηγήθηκε έντονα ήταν η χρήση μιας φωτογραφίας γνωστών δημοσιογράφων ωστόσο υποστηρίζει πως δεν ήταν πρόθεση του η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων – δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης».

Αναγνωρίζει πως τα παραπάνω «μπορεί να οδήγησαν σε εκατέρωθεν παρεξηγήσεις και βαρύ κλίμα» και αναλαμβάνει την ευθύνη, που του αναλογεί.

Τέλος καταλήγει πως ο όποιος λάθος χειρισμός του πηγάζει από την αγωνία του να απαλλαγεί η χώρα από αυτήν την κυβέρνηση και να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει στις τάξεις του ακροαριστερούς φασίστες όπως ο Πολάκης.

Είναι βέβαιο πως η επιστολή αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, κατά πολλούς είναι στημένη για να μπορέσει ο Τσίπρας να κρατήσεις τον ακροαριστερό φασίστα στο κόμμα.

Από την Κουμουνδούρου δήλωναν πως το λόγο έχουν τα όργανα του κόμματος και απέφευγαν να προδικάσουν τις εξελίξεις ωστόσο είναι βέβαιο πως μετά την στημένη δήλωση μετάνοιας, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται και καλά σε δύσκολη θέση. 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν πως πλέον δημιουργούνται νέα δεδομένα και ότι είναι πιθανόν να υπάρξει προκλητική ακύρωση της απόφασης για την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου