Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ο δικηγόρος της Ρωσίδας κατασκόπου μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΜεΡΑ25

 Ο κύριος Νίκος Λυμπερόπουλος, ο δικηγόρος Αλιβερίου που βοήθησε την «Μαρία Τσάλλα» ή αλλιώς της Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα όπως είναι το πραγματικό της όνομα, να γραφτεί το 2018 στο δημοτολόγιο του Αλιβερίου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Εκτός απο δικηγόρος ο κ. Λυμπερόπουλος είναι όπως γράφει στο βιογραφικό του διανοούμενος της αριστεράς και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΜεΡΑ25.

Ο δικηγόρος δήλωσε στην εκπομπή ότι η Ρωσία κατάσκοπος αντιμετώπιζε προβλήματα στο ληξιαρχείο,  ήρθε σε επαφή με δύο δικηγόρους της περιοχής προκειμένου να διαβεβαιώσουν ότι είτε τη φιλοξενούσαν, είτε τη γνώριζαν επειδή μένει στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Τελικά, σύμφωνα με το έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ στις 21 Δεκέμβριου του 2018 καταφέρνει και γίνεται δημότης Αλιβερίου.

«Δεν θυμόμουν τίποτα για αυτή την υπόθεση, η γυναίκα δεν ήταν πελάτισσά μου. Είχε χαρτιά απλά ήθελε να αλλάξει τόπο κατοικίας στο ληξιαρχείο στο Αλιβέρι και να γραφτεί στο δημοτολόγιο. Η ληξίαρχος ζητούσε αποδείξεις ότι η γυναίκα είναι κάτοικος του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, πχ ένα μισθωτήριο σπιτιού ή κάποιος λογαριασμός που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας» δήλωσε ο κος Λυμπερόπουλος.

Ο δικηγόρος τα μάσαγε και δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις πώς ακριβώς γνώρισε την Μαρία Τσάλλα, πώς την βοήθησε να βγάλει τα χαρτιά της ούτε εάν την φιλοξένησε στο σπίτι του, όπως έχει γίνει γνωστό και έκανε ότι δεν θυμάται

«Προσπαθώ να θυμηθώ, ίσως με πήρε τηλέφωνο κάποιος δικηγόρος από Αθήνα να εξυπηρετήσω πελάτη του, όπως γίνεται συνήθως εδώ στην επαρχία… δεν θυμάμαι να την φιλοξένησα ούτε να την δήλωσα ως φιλοξενούμενή μου…» είπε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν ούτε τον έχουν καλέσει κανείς από τις αρμόδιες αρχές και περιμένουμε να δούμε πότε θα τον καλέσουν για να δούμε το μέρος της εμπλοκής του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου