Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Μητσοτάκης : Αλάθητος είναι μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα




Τον πρωθυπουργό περίμεναν πλήθος κόσμου που πίεζε για να τον συναντήσει και να του μιλήσει.

Σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν εκεί, είπε πως «όλοι μαζί θα πάμε μπροστά παρά τις δυσκολίες να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσα τους πολλά νέα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά ότι η καλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, στην πλατεία Κασταλίας το μεσημέρι του, κάποιοι του έδωσαν λουλούδια, άλλοι τον αγκάλιαζαν, άλλοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του πρωθυπουργού. Παράλληλα ο δήμαρχος του Αμαρουσίου Θοδωρής Αμπατζόγλου, υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε σε μία καφετέρια της πλατείας στο Μαρούσι για να συνομιλήσει με δημότες της περιοχής. Η επίσκεψη στο Μαρούσι είναι η πρώτη στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου