Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Κάνουν έρευνα για τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ. που δεν υπάκουσε στους αντιεξουσιαστές

 


Πηγαίνοντας να παραλάβει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Γεροβασίλη που το είχαν σπάσει οι σύντροφοι της ακροαριστεροί κακοποιοί, και με τον φόβο ότι οι ακροαριστεροί αλήτες θα κάψουν το όχημα και θα σπάσουν στην καλύτερη στο ξύλο τους αστυνομικούς, προτίμησε να σπρώξει τους κάδους και αν διαφύγει σώζοντας την ζωή του.

Η πρόκληση είναι ότι έχει διαταχθεί έρευνα, επειδή οι προκλητικοί ακροαριστεροί απαιτούσαν από το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. να περιμένει πίσω από το οδόφραγμα που θα έστηναν οι ακροαριστεροί κακοποιοί, και θα αφού έβαζαν φωτιά στους κάδους, θα αποφάσιζαν και για το μέλλον του οχήματος μαζί με την τύχη όσων ήταν μέσα στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Και φυσικά καλά έκανε το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που επιτάχυνε για να γλιτώσει!!!!

Στο οπτικό υλικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένας γερανός της ΕΛ.ΑΣ να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ακαδημίας, την ίδια ώρα που στο δρόμο βρίσκονταν διαδηλωτές, και ακροαριστεροί κακοποιοί που προσπάθησαν να του φράξουν τον δρόμο με κάδους σκουπιδιών.

Το συμβάν σημειώθηκε τη στιγμή που στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονταν σε εξέλιξη επεισόδια με τους ακροαριστερούς κακοποιούς να συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τρεις αντιεξουσιαστές προσπαθούν να στήσουν κάδους επί της Ακαδημίας ως οδόφραγμα προκειμένου να κόψουν τον δρόμο στον γερανό και να βάλουν φωτιά. Το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας ελιγμό για να αποφύγει τους κάδους, να γλιτώσουν την ζωή τους οι επιβαίνοντες .

Ένας κάδος που σπρώχτηκε στη συνεχεία χτύπησε έναν διαδηλωτή και τον έριξε στην άσφαλτο.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τη ΓΑΔΑ διεξάγεται έρευνα αναφορικά με περιστατικό που σημειώθηκε με υπηρεσιακό γερανοφόρο όχημα στις 13:45 στην οδό Ακαδημίας, αν και φαίνεται ξεκάθαρα στα video τι έχει συμβεί.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, δε, αναφέρουν πως το γερανοφόρο όχημα βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να απομακρύνει το σπασμένο συνοδευτικό όχημα της Όλγας Γεροβασίλη, που πριν λίγο οι σύντροφοι της Συριζαίας το είχαν διαλύσει.

Και η Γεροβασίλη, στην γραμμή Βαρουφάκη, διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ για το γερανοφόρο όχημα στην Ακαδημίας, υπέρ των ακροαριστερών κακοποιών συντρόφων της.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου