Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Και ο ανθέλληνας Κούλογλου με Σοφί ιντ Βέλντ συνεχίζουν την προσπάθεια διασυρμού της χώρας μας

 


Κανένας δεν περίμενε ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου θα έχει τέτοιο μένος με την χώρας μας δείχνοντας έναν απίστευτο ανθελληνισμό, προσπαθώντας να κάνει όσο μεγαλύτερο κακό μπορεί στην Ελλάδα.

Η, βρώμικη και χυδαία επιχείρηση που έχει στηθεί προκειμένου να διασυρθεί η χώρα δεν έχει όριο και δεν σταμάτησε ούτε με την τραγωδία των Τεμπών.

Ποιος δεν θυμάται την αθλιότητα των αριστερών και ακροαριστερών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της επιτροπής Libe, που χωρίς κανένα σεβασμό στα θύματα των Τεμπών, ήρθαν στην Ελλάδα ζητώντας συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας για θέματα δήθεν Κράτους δικαίου, παίζοντας το παιχνίδι που έχουν στήσει σε βάρος της χώρας μας εδώ και μήνες.

Και αφού τους έκραξαν εντός της Ελλάδας, αλλά κυρίως από τις Βρυξέλες, ο αποδεδειγμένα πλέον Στέλιος Κούλογλου επανέρχεται στον βρώμικο ρόλο του να κάνει κακό στην χώρα, καταγγέλλοντας τη Φον Ντερ Λάιεν, και γράφοντας τα εξής:

«Η κα Φον Ντερ Λάιεν να σταματήσει να συγκαλύπτει τα σκάνδαλα στην Ελλάδα του κου Μητσοτάκηαπλώς & μόνο επειδή ανήκουν στην ίδια πολιτική ομάδα. Έλλειψη δράσης από την Κομισόν στο πλαίσιο του καθήκοντος ειλικρινούς και καλόπιστης συνεργασίας»


Το σχόλιο της θρασύτατης Σοφί ιντ Βέλντ Ολλανδέζας Βουλευτού που παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ για να διασύρει την χώρα μας, άλλωστε οι Ολλανδοί είναι γνωστοί ανθέλληνες γράφει  : «Αντιμετωπίζουμε μια Ομερτά από τα Κράτη-Μέλη. Όχι μόνο δεν συνεργάζονται, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να σιωπήσει το Ευρωκοινοβούλιο. έχω κακά νέα να τους μεταφέρω – δεν πρόκειται ποτέ να σιωπήσω».

Κολλημένοι λοιπόν στο σύστημα παρακολουθήσεων, με σχέδιο δράσης, αποκλειστικά τον διασυρμός της Ελλάδας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα αρχηγό που έχει καταγγελθεί ανοικτά απο στελέχη του ότι του παρακολουθούσε, και μαζί με ακροαριστερούς και αριστερούς Ευρωπαίους βουλευτές που οι περισσότεροι είναι ανθέλληνες, συνεχίζουν την επιχείρηση που έχει στηθεί σε βάρος όλων των Ελλήνων.
























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου